background img
banner
banner

Ξεκίνησε το “Summer Basketball Camp” στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 30 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΝΠΔΔ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το “Summer Basketball Camp” που ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” της Ακράτας και θα ολοκληρωθεί στις 21 του μήνα. Το διοργανώνει το ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιάλειας με την Αντιδημαρχία ανατολικής Αιγιάλειας και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 5-17 ετών.

Tα 30 παιδιά που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη μάθηση με τη διασκέδαση πάνω στο άθλημα που αγαπούν. Υπεύθυνος του camp είναι ο Δημήτρης Κατωπόδης και υπεύθυνος conditioning ο Γιάννης Οικονομόπουλος.

Διδάσκονται από geust προπονητές τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες, ατομική άμυνα και βελτίωση, τελειώματα, πάσα, σουτ, ξεμπαρκαρίσματα, βασική στάση, Rebound και βελτίωση φυσικής κατάστασης και τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ζήλο στο πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί. Παράλληλα γίνεται και ανάλυση μέσω βίντεο της βασικής τεχνικής.

Όλοι όσοι συμμετέχουν, τα παιδιά και οι γονείς, δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι από τη πρώτη ημέρα δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές του καμπ.

Να σημειωθεί ότι sammer cump πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” για τρίτη συνεχή χρονιά με τη διαφορά ότι τις δύο προηγούμενες συνδιοργανωτής ήταν ο Α.Ο. Ακράτα. Υπεύθυνος και ψυχή του cump είναι και φέτος ο Δημήτρης Κατωπόδης ο οποίος δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος και τονίζει μιλώντας στο Protionline.gr: “Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, τους γονείς, τους χορηγούς μας και όλους όσοι βοηθούν σε αυτή τη προσπάθεια. Είναι αρκετά δύσκολα καθώς οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και για αυτό άλλωστε οι προπονήσεις διεξάγονται από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι .
Παρόλα αυτά ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι μεγάλος και το δείχνουν στις προπονήσεις”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr