background img
banner
banner

Οριστικοποιεί Φαρμάκη ο οποίος ψάχνει… αντίπαλο

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΒΙΛΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Θέμα εικοσιτετραώρων, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το Βίλνιους, είναι η ανακοίνωση της ΝΔ για τη στήριξη της νέας υποψηφιότητας του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το θέμα για τη ΝΔ έχει κλείσει για όλες σχεδόν τις Περιφέρειες της χώρας ενώ λύνονται ζητήματα που έχουν ανακύψει με διπλές υποψηφιότητες σε Ιόνιο και Πελοπόννησο. Ο Νεκτάριος Φαρμάκης βρίσκεται σχεδόν στην τελική ευθεία για την κατάθεση του ψηφοδελτίου του έχοντας ήδη ανακοινώσει 42 νέους υποψηφίους εδώ και ένα δίμηνο περίπου.

Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν οι 19 που είναι σήμερα εκλεγέντες (μια δύο θέσεις μπορεί να μείνουν κενές το πολύ, ενώ αρκετοί θα ήθελαν να αδειάσουν και άλλες για να σπεύσουν…) Από την Αιγιάλεια δεδομένο είναι πως διεκδικεί την επανεκλογή του ο βοηθός Περιφερειάρχη Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος ενώ έχουν ανακοινωθεί νέες υποψηφιότητες της Αδαμαντίας Ζαχαροπούλου – Στούμπου, πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Κατσιφάρα και ο Χρήστος Μπούνιας, ο οποίος είχε αποχωρήσει το 2019 από την περιφερειακή Αρχή του κ.Κατσιφάρα και είναι εδώ και μια τετραετία στο πλευρό του κ.Φαρμάκη. Από τις νέες υποψηφιότητες που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα είναι αυτή του Αιγιώτη Α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. Αρίστου Τηλιγάδη.

Είναι προφανές ότι στο πλευρό του κ.Φαρμάκη την επανεκλογή του στην Αντιπεριφέρεια Αχαΐας διεκδικεί ο Χαρ. Μπονάνος. Μετά την αλλαγή του εκλογικού νόμου, στην περίπτωση που είναι πρώτος συνδυασμός, ο Νεκτάριος Φαρμάκης αυξάνει τις έδρες του κατά 10 στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. Περιορίζοντας τη δυναμική της αντιπολίτευσης και κυρίως των συνδυασμών που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr