background img
banner
banner

Στο πλευρό των συμπολιτών μου

Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΤΑΤΣΙΚΑ

Η κάθοδος μου στις περιφερειακές εκλογές, με την παράταξη του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, ήταν μια συνειδητή απόφαση, η οποία υπαγορεύτηκε από την ωριμότητα μου και την εμπειρία μου στα κοινά.

Χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ, εκτιμώ ότι με γνώμονα τη διαδρομή μου στα πολιτικά δρώμενα έχω πλέον τη γνώση να συνεισφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, για μια ακόμη φορά, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον κοινό μας σκοπό.

Και ποιος είναι αυτός; Μα να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας, για την αναβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου, για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε παντογνώστης. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, από την αρχή του προεκλογικού μου αγώνα, δεν επιδιώκω την προσωπική επίδειξη, τον εντυπωσιασμό. Άλλωστε, ή υπέρμετρη προβολή δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Εκείνο που επιζητώ είναι η προσωπική επαφή με τους συμπολίτες μου, ώστε να αφουγκραστώ τα προβλήματα τους, τις ανησυχίες τους, τις αγωνίες τους. Διότι έτσι μόνο θα τούς φανώ χρήσιμη από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, εάν κι εφόσον με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Πρέπει περισσότερο να ακούμε, παρά να μιλάμε. Να ακούμε και να συμμεριζόμαστε την κοινωνία, από την οποία προερχόμαστε και στην οποία απευθυνόμαστε. Αυτό έκανα και θα συνεχίσω να κάνω, με την υπόσχεση ότι θα αγωνιστώ για να μην διαψεύσω τις προσδοκίες αυτών που θα με εμπιστευτούν στην κάλπη.

ΣΣ: Η Γεωργία Ντάτσικα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, εν ενεργεία αστυνομικός.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr