background img
banner
banner

Σύνθημα εκκίνησης από την ΑιγείραΑκράτα

ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ

Από την διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας πέρασε το μήνυμα της αναδιοργάνωσης στο ρόστερ, ενώ παράλληλα υπογραμμίστηκε η παραμονή του Γιάννη Παλαιολογόπουλου στην τεχνική ηγεσία:
«Η ομάδα μας ξεκινώντας τον προγραμματισμό για την καινούρια αγωνιστική περίοδο συνεχίζει τη συνεργασία με τον κόουτς Γιάννη Παλαιολογόπουλο. Το πλάνο είναι γνωστό ο κόουτς μπορεί να το στηρίξει και η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη.

Μέλος της ομάδας μας και τη νέα σεζόν ο Ντίνος Ταρνάρης, ο ακραίος αμυντικός διακρίθηκε σε αρκετά παιχνίδια, δίνοντας ακόμα και τη νίκη με προσωπικά γκόλ ή ασίστ.
Νέο μέλος στην οικογένεια της Ένωσης θα είναι ο Γίωργος Ροδόπουλος που αποκτήθηκε από τον Παναιγιάλειο και θα βοηθήσει επιθετικά την ομάδα μας.
Ευχόμαστε να είναι όλοι υγιείς και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για νέες επιτυχίες!»

Ο Γιώργος Ροδόπουλος πρώτη επίσημη μεταγραφή στην Αιγείρα/Ακράτα

Στην Ένωση της ανατολικής Αιγιάλειας ανακοινώθηκε ο πρώην μελανόλευκος Γιώργος Ροδόπουλος σαν πρώτη μεταγραφή του σωματείου.
Ένας επιθετικός νεαρός σε ηλικία με πλούσιες όμως παραστάσεις στα γήπεδα της περιοχής μας και πέρα από αυτά φορώντας την μελανόλευκη.

Αρχή ανανεώσεων με τον Ντίνο Ταρνάρη

Στο παιχνίδι των ανανεώσεων μπαίνει τώρα η Αιγείρα / Ακράτα, έχοντας σαν οδηγό την λίστα του προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλου. Ο κόουτς ανάμεσα σε αυτούς που θέλει την παραμονή τους ήταν και ο Ντίνος Ταρνάρης, ο οποίος είχε κάνει πέρυσι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Σταθερός και ανάμεσα στους διακριθέντες θα παραμείνει ένα πολύτιμο εργαλείο για το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας.

Αποχώρησε ο Καλούδης

Παρελθόν από την Αιγείρα / Ακράτα αποτελεί πλέονο ο Πατρινός επιθετικός και πρώτος σκόρερ Διονύσης Καλούδης. Με οκτώ γκολ στην περυσινή αγωνιστική περιόδο έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, τώρα ζήτησε το δελτίο του για να αγωνιστεί σε ομάδα της περιοχής του. Τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του έχει ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων.

Συνεχείς επαφές για να καλυφθούν τα κενά

Εκτός από τον Καλούδη, τον Μίλτο Καλέλλη που πήγε στα Ροζενά και τον Δημήτρη Μαγγίνα που εξακολουθεί να …παίζει για τον Παναιγιάλειο, δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής από το περυσινό ρόστερ που να έχει προβάλλει την απαίτηση να αποχωρήσει από την Αιγείρα / Ακράτα.
Η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Πάτρας, σε μια προσπάθεια να πληρώσει τα κενά στις γραμμές και τις απουσίες που έχουν προκύψει στην ομάδα.

Αρχή προετοιμασίας για την Θύελλα την Δευτέρα

Παράλληλα με τον Παναιγιάλειο και η Θύελλα ξεκινά την προετοιμασία της την ερχόμενη Δευτέρα. Η άνοδος από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία, αυξάνει τις υποχρεώσεις στην ομάδα και στον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου, ο οποίος λογαριάζει να δει αρκετά σοβαρά την περίοδο της προετοιμασίας και τα φιλικά, γνωρίζοντας ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι από τα δυσκολότερα.
Μεγάλη η ενίσχυση στα σωματεία στην περιοχή της Πάτρας, που έχουν δυναμώσει αρκετά και δύσκολα θα χάνουν βαθμούς.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr