background img
banner
banner

Τα ραντεβού του γενικού αρχηγού

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Από το γήπεδο της Αβύθου ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιάλειου για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Γ΄ Εθνική, το πρώτο ραντεβού είναι την Δευτέρα στις 19:30 στην Αβυθο.
Με οδηγό τον προπονητή Νίκο Μανούρα και τον βοηθό του Περικλή Παπαποστόλου, οι μελανόλευκοι θα αρχίσουν να προετοιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά για έναν υψηλό στόχο, για μια αξιοπρεπή πορεία, για να κερδίσουν τα παιχνίδια και τον σεβασμό των αντιπάλων τους. Πριν οι παίκτες περάσουν στα επίσημα παιχνίδια για να ανταγωνιστούν τα υπόλοιπα σωματεία, πρώτα θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις της τεχνικής ηγεσίας και στη συνέχεια μια θέση στην 11άδα. Κανείς δεν θα πάρει φανέλα βασικού χωρίς να την έχει …πληρώσει με αποδείξεις σε προετοιμασία και φιλικά.

Στις 12 Αυγούστου το πρώτο φιλικό

Γρήγορα θα έρθει και το πρώτο φιλικό για τον Παναιγιάλειο, το οποίο θα γίνει στο γήπεδο Πλαστήρα με την Θύελλα Αιγίου στις 12/08.
Τα επόμενα φιλικά είναι άλλης δυναμικότητας με ομάδες από την Γ΄ Εθνική, όμως θα βρουν πιο έτοιμη την Αιγιώτικη ομάδα.

Συγκεκριμένα ακολουθούν τα φιλικά παιχνίδια με Φωστήρα εκτός έδρας στις 17/08, με Αρη Πετρούπολης στην Αβυθο 27/08, με ΠΑΟ Βάρδας 10/09. Δεν έχει ακόμα τσεκαριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού με τον Παναργειακό, ο ΠΑΟ Βάρδας ζητάει να γίνουν διπλοί αγώνες σε Αίγιο και Βάρδα, ενώ ανάλογα με την τελειωτική αναφορά έναρξηςτου πρωταθλήματος, ο προπονητής Νίκος Μανούρας θα προσθέσει ακόμα 2-3 φιλικές συναντήσεις.

Γιάννης Γεωργιάδης: «Δύσκολη και ψυχοφθόρα η αποστολή μου για τις ανανεώσεις παικτών»

Μια ιδιαίτερη και δύσκολη αποστολή είχε ο γενικός αρχηγός του Παναιγιάλειου Γιάννης Γεωργιάδης κατόπιν της λήξης της αγωνιστικής περιόδου και πριν ξεκινήσει η επόμενη για την Γ΄ Εθνική.
Είχε επιφορτιστεί τις επαφές με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, για να συζητήσει μαζί τους τα ενδεχόμενα παραμονής τους, τις οικονομικές τους απαιτήσεις, τον διαθέσιμο χρόνο που θα έχουν για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιάλειου, αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της Γ΄ Εθνικής.

Ένα εγχείρημα το οποίο σκιαζόταν σε κάθε ραντεβού και με τον συναισθηματισμό, αφού στο διάστημα του πρωταθλήματος οι δυο πλευρές είχαν γνωριστεί αρκετά καλά, είχαν συνάψει φιλικές σχέσεις, δούλευαν δίπλα – δίπλα στον κοινό στόχο της ανόδου.

Για την υποχρέωση που ανέλαβε και προσπάθησε να να την πράξει επιτυχώς και με τον καλύτερο τρόπο, μίλησε στo Protionline.gr ο γενικός αρχηγός Γιάννης Γεωργιάδης: «Πραγματικά είχα να φέρω σε πέρας μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, απέναντι σε παιδιά γνωστά και αγαπημένα. Το σίγουρο είναι ότι δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να πικράνω κάποιον ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι αυτό κατανοήθηκε από όλους.»

Για το αποτέλεσμα που επιζητούσε στα ραντεβού του ο Γιάννης Γεωργιάδης μας είπε: «Με γνώμονα την περυσινή απόδοση και προσφορά του κάθε παίκτη, αλλά και με το νέο δεδομένο της ανόδου του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική που έχει άλλες απαιτήσεις, δημιουργήθηκε μια λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε με προτεραιότητα η ομάδα να συνεχίσει την συνεργασία της και με τις οικονομικές απαιτήσεις αυξημένες μεν, να καλύπτονται από το μπάτζετ της ομάδας δε».

Για το τι γινόταν σε περίπτωση διαφοράς στις οικονομικές απαιτήσεις στάθηκε επίσης ο γενικός αρχηγός του Παναιγιάλειου: «Από την πλευρά μου είχα ένα ποσό που πρόσφερε η διοίκηση ξεχωριστά για κάθε παίκτη και αυτό πρότεινα. Σε περίπτωση που η συνεργασία απομακρυνόταν το μετέφερα στη διοίκηση. Ακολουθούσε ένα ακόμα «ζύγισμα» στο οποίο έμπαινε από τη μια η αγωνιστική και προσωπική συμπεριφορά του παίκτη και από την άλλη το απαιτούμενο ποσό, πριν καταλήξουμε θετικά ή αρνητικά για την συνέχιση συνεργασίας.»

Οδεύει προς ολοκλήρωση το επίπονο έργο που είχες αναλάβει, πως θα χαρακτήριζες το αποτέλεσμα των ραντεβού σου;

«Σίγουρα για μένα όλο αυτό ήταν αρκετά ψυχοφθόρο. Όλα τα παιδιά έδειξαν συμπάθεια και κατανόηση στο προσωπό μου ως εκπρόσωπο μιας ιδιαίτερης δουλειάς που είχα αναλάβει. Είτε τα βρήκαμε είτε όχι, το σημαντικό για όλους μας είναι ότι παραμείναμε φίλοι.

Η πόρτα του Παναιγιάλειου θα παραμείνει ανοιχτή για τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους και ο Παναιγιάλειος θα παραμείνει σαν την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της πόλης του Αιγίου.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr