background img
banner
banner

“Άλμα” στον Προμηθέα 2014 ο Γεράσιμος Γιοβάς!

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΚΡΑΤΙΝΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεράσιμο Γιόβα, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 21χρονος Ακρατινός φόργουορντ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού Αιγίου, χάνοντας όμως το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η λόγω σοβαρού τραυματισμού. Επέστρεψε προς το τέλος της χρονιάς δυνατός και υγιής και η μεταγραφή του στον Προμηθέα αποτελεί “άλμα” στην καριέρα του. Θα βρεθεί μάλιστα αντίπαλος με τον “νεοφώτιστο” Αστέρα Τέμενης στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γιοβάς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μπάσκετ της Αιγιάλειας τα τελευταία χρόνια και 15 χρονών έκανε το ντεμπούτο του με τον Α.Ο. Ακράτα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε και πρόπερσι με τα χρώματα της Παναχαϊκής με προπονητή τον επίσης Ακρατινό Νίκο Ζίζηλα, που πιστεύει πολύ στις μπασκετικές του δυνατότητες.
Ο Γεράσιμος Γιόβας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 2002 και κατάγεται από την Ακράτα. Έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Έχει ήδη σημαντικές εμπειρίες από ομάδες της Γ’ Εθνικής και Α1 ΕΣΚΑ-Η.

“Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να πετύχει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες, συμβάλλοντας παράλληλα στην επίτευξη των στόχων του Προμηθέα 2014”, αναφέρει μεταξύ άλλων η διοίκηση της πατρινής ομάδας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr