background img
banner
banner

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ: Οπαδική Βία – Οι ευθύνες εκεί που ανήκουν

Το τραγικό συμβάν της Νέας Φιλαδέλφειας που η οπαδική βία στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Επιπλέον, κάνει αναφορά και στην απόδοση ευθυνών σε αξιωματικούς της περιοχής και την… τιμωρία τους χωρίς καν να έχουν απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Η οπαδική βία είναι μια μάστιγα που λυμαίνεται τους αθλητικούς χώρους και την νεολαία, που πολλές φορές έχει αποτέλεσμα τραυματισμούς και θανάτους νέων ανθρώπων, με τελευταίο τον πρόσφατο τραγικό χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη. Και για κάθε τραγικό περιστατικό υπάρχουν υπεύθυνοι. Βασικός υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή που επικρατεί στην χώρα μας είναι ο πολιτικός κόσμος και όλες οι κυβερνήσεις που δεν κατάφεραν να σταθούν μπροστά στα συμφέροντα και να καταργήσουν αυτούς τους ιδιωτικούς στρατούς, να βάλουν νομοθετικούς και διοικητικούς κανόνες και να τελειώσουμε ως κοινωνία οριστικά με αυτή την γάγγραινα΄΄.

Ακόμη, σημειώνει: ΄΄Από πλευράς των ¨συνήθων υπευθύνων¨, της Ελληνικής Αστυνομίας δηλαδή, που για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη χώρα φταίνε οι εργαζόμενοί της συνολικά, θα αναμένουμε το πόρισμα της έρευνας που διεξάγεται, ώστε να προσωποποιηθούν οι ευθύνες και να αποδοθούν σε συγκεκριμένους υπαιτίους. Βέβαια ήδη έχουν τιμωρηθεί με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να πουν την άποψη τους αξιωματικοί ακόμα και υπηρεσιών Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της περιοχής μας, μέσω μετακινήσεων – απομακρύνσεων από τις υπηρεσίες τους. Μια τακτική παράτυπη, μη ηθική και αναχρονιστική, που πρέπει να σταματήσει άμεσα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η όποια ενημέρωση και πληροφόρηση ή δεν έφτασε ή έφτασε αργοπορημένα στις μάχιμες υπηρεσίες ώστε να ενεργήσουν οι Διοικητές τους και οι Αστυνομικοί που βρίσκονταν στον δρόμο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr