background img
banner
banner

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΚΑΔΑΣ: “Όλοι μαζί για μια καλύτερη Αιγιάλεια..”

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ονομάζομαι Τρακαδάς Κωνσταντίνος και κατέρχομαι πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου βαθμού στις 8 Οκτωβρίου 2023, στον αγαπημένο δήμο όλων μας, με μεγάλες ευθύνες που χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, καινούριες ιδέες, ανθρώπους αληθινούς, ανιδιοτελείς, οι οποίοι θα είναι πιστοί, θα αγαπούν και θα σέβονται τον τόπο στον οποίο μεγάλωσαν και ζουν !!!!
Στην παράταξη στην οποία είμαι υποψήφιος έχουμε ικανούς, νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, ένας από αυτούς είμαι και εγώ με όραμα και όρεξη για δουλειά πρωτίστως στον χώρο του αθλητισμού στον οποίο βρίσκομαι από μικρό παιδί, που έως και σήμερα υπάρχει πλήρης αδιαφορία με αποτέλεσμα ιστορικοί σύλλογοι με επιτυχίες και ταλέντα στο δυναμικό τους να βρίσκονται σε τέλμα!!!

Δεν είμαι και ούτε θα γίνω επαγγελματίας δημοτικός παράγοντας, έχω υπηρετήσει στην πατρίδα σε μάχιμες θέσεις και όχι σε γραφεία. Δουλεύω μεροκάματο στα τριάντα μου χρόνια, όπως οι περισσότεροι από εσάς!!!!

Τέλος θα ήθελα να κλείσω με τον επικεφαλής της παράταξης αυτής, τον κύριο Κώστα Σπηλιόπουλο, ο οποίος μου έκανε την πρόταση να είμαι στον συνδυασμό του, ο κύριος Κώστας ο οποίος είναι το καινούριο πρόσωπο στα δημοτικά πράγματα, δεν χρειάζεται τον Δήμο για να πετύχει κάτι άλλο, τα έχει πετύχει όλα!!! Έγινε βουλευτής, έγινε υπουργός, έγινε διοικητής οργανισμών…

Αυτό που θέλει τώρα είναι να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους και όλες. Θέλουμε μια καλύτερη Αιγιάλεια, έναν καλύτερο δήμο, μια Αιγιάλεια που θα γίνει προορισμός όχι μόνο για εμάς τους ίδιους αλλά και γι’ αυτούς που την επισκέπτονται και θα την επισκέπτονται !!

Όλοι μαζί για μια καλύτερη Αιγιάλεια..

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου, να αναδείξουμε τον τουρισμό, τον αθλητισμό, την παραλιακή μας ζώνη, τα χωριά μας και αλλά πολλά, μέσω της συμμετοχής των νέων ανθρώπων θα γίνει η αλλαγή στο τόπο τον οποίο ζούμε και αγαπάμε, μόνο έτσι θα δούμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει!!!!

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
Τρακαδάς Κωνσταντίνος Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κοινότητας Αιγίου!!!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr