background img
banner
banner

Με γνωριμία τεχνικής ηγεσίας και παικτών ολοκληρώθηκε η πρώτη του Παναιγιαλείου στην Άβυθο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά είχαν τη Δευτέρα 31 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης με την νέα τεχνική ηγεσία.

Ο προπονητής Νίκος Μανούρας με τον βοηθό του Περικλή Παπαποστόλου (φωτο) μίλησαν για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές, αναλύοντας τον τρόπο συνεργασίας που θα ακολουθήσουν σε προετοιμασία και γενικά στις προπονήσεις.

Μάλιστα ο νέος προπονητής έδειξε να γνωρίζει από τώρα αρκετούς μελανόλευκους τους οποίους φώναζε με τα ονόματά τους.

Αρκετοί παίκτες για δοκιμή

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Παναιγιάλειο από το περυσινό ρόστερ και τις μεταγραφές που προέκυψαν, στο γήπεδο της Αβύθου ήσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από σωματεία της περιοχής μας και της Πάτρας, που ήθελαν και ήρθαν να δοκιμαστούν με τον Παναιγιάλειο. Εδώ παρουσιάστηκε και κάποιο πρόβλημα με την διάθεση υλικού, όμως επειδή τα προκαταρκτικά είχαν καθυστερήσει αρκετά, το ραντεβού για την πρώτη προπόνηση δόθηκε για σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αβύθου.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 7:30 με τους ποδοσφαιριστές να έχουν δώσει το παρόν νωρίτερα για να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα δοθούν από την τεχνική ηγεσία και τον ρουχισμό, τον οποίο έχει αναλάβει για φέτος σαν έφορος υλικού, ο Βασίλης Μανωλόπουλος.

Ξεκινούν από σήμερα τα εργομετρικά

Σε διάρκεια δυο ημερών θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά στους μελανόλευκους, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από σήμερα Τρίτη και θα έχουν τελειώσει αύριο.
Αρκετή η ζέστη χθες στο γήπεδο της Αβύθου, με τους ποδοσφαιριστές να παρακαλούν την πτώση της θερμοκρασίας που ήταν αφόρητη.

Και πρωινές προπονήσεις

Αφού ολοκληρωθούν τα εργομετρικά, ο προπονητής Νίκος Μανούρας θα δώσει το πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και πρωινές προπονήσεις, οι οποίες μπορεί να πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Τέμενης.

Αρκετές διορθωτικές αλλαγές χρήζει το γήπεδο Αβύθου

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου μετρά τις «πληγές» που πρέπει να γιατρέψει στο γήπεδο της Αβύθου, το οποίο θα χρησιμοποιεί για έδρα για αρκετό καιρό.
Για μια ακόμα φορά τα μέλη του ΔΣ κατέγραφαν τις απαραίτητες αλλαγές που θα πρέπει να σημειωθούν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα επίσημα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων κυπέλλου.

Την Τετάρτη ο καταρτισμός των ομίλων Γ΄ Εθνικής

Για την Τετάρτη μεταφέρθηκε ο καταρτισμός των ομίλων της Γ΄ Εθνικής, με τα σωματεία να περιμένουν άσκοπα να ανακοινωθεί την Δευτέρα, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.
Στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αναμένεται επιτέλους να ανακοινωθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τον κάθε ένα από τους τέσσερις ομίλους.

Δεν αλλάζει η κλήρωση του πρωταθλήματος

Τουλάχιστον σε σταθερή βάση παραμένει η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής για την περίοδο 2023-24, η οποία θα διεξαχθεί κανονικά την Παρασκευή 4 Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr