background img
banner
banner

Να απαντήσει δημοσίως για όσα του προσάπτει η κ. Τσουκαλά…

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΧΡ. ΓΟΥΤΟΣ

Ο απόηχος του… θορυβώδους Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης δεν έχει κοπάσει ακόμη. Τα όσα κατήγγειλε η απερχόμενη πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά για τον δήμαρχο, ώθησαν χθες τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Γούτο να τα σχολιάσει δημοσίως, καλώντας τον Δημήτρη Καλογερόπουλο να απαντήσει δημοσίως…

Ειδικότερα, με αφορμή τα όσα ελέχθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης Τρίτης, ο επικεφαλής της «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» Χρήστος Γούτος δήλωσε: «Όσα είπε η κ. Μαρία Τσουκάλα στον κ. Καλογερόπουλο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποκαλύπτουν περίτρανα την αιτία της μιζέριας στον Δήμο μας. Βέβαια όφειλε να τα πει στην ώρα τους κι όχι τώρα που η ίδια επέλεξε διαφορετικό δρόμο και γι’ αυτό διεγράφη από την παράταξη όπου ανήκε.

Αλλά στεκόμαστε στην ουσία, διότι τα λόγια τους απλώς επιβεβαιώνουν και επαληθεύουν τα όσα η αντιπολίτευση αποκαλύπτει και στηλιτεύει εδώ και τέσσερα χρόνια. Εναντίον μιας δημοτικής αρχής και ενός δημάρχου που κόπτεται μόνο για την καρέκλα, που επικεντρώνει όλες του τις προσπάθειες στην επανεκλογή του και όχι στην ανάπτυξη του Δήμου, στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στο να δώσει προοπτική στους νέους μας».

Επιπλέον, ο κ. Γούτος αναφέρει και τα εξής: «Πρόσθετα, απ’ τα λόγια της κ. Τσουκαλά προκύπτει ότι ο κ. Καλογερόπουλος ενεργεί με πρακτικές παρασκηνίου, κάτι στο οποίο φέρει την υποχρέωση να απαντήσει δημοσίως, διότι είναι πρακτικές που προσβάλλουν και βλάπτουν τον πολιτικό πολιτισμό και τον κοινό αγώνα για ένα συλλογικό όφελος στο Αίγιο και την Αιγιάλεια. Το ευτυχές είναι ότι η 8η Οκτωβρίου θα είναι μια ημέρα αλλαγής για όλους τους συμπολίτες.

Η παράταξή μας μένει αμετακίνητη στον στόχο για μια Αιγιάλεια που μπορεί να πάει Μπροστά. Με ένα έτοιμο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τομές, δουλειά και λύσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα και εγγυάται το καλύτερο Αύριο που αξίζει ο τόπος μας».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr