background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Δυσκολότερο το τεστ της Κυριακής με Αρη Πετρούπολης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

Με απογευματινή προπόνηση στην Αβυθο και διπλή προπόνηση σήμερα σε Τέμενη και Αβυθο, η τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου συνεχίζει την προετοιμασία των μελανόλευκων.
Καλά τα στοιχεία που παρουσίασαν οι παίκτες στο φιλικό με τη Νίκη Προαστείου, τα πολλά νέα ονόματα όμως στην ομάδα, επισύρουν την απαίτηση της ομοιογένειας. Σε αυτό το κομμάτι έχει εστιαστεί ο Νίκος Μανούρας, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο το ταχύτερο.

Μετά την Θύελλα Αιγίου και τη Νίκη Προαστείου, ο Παναιγιάλειος ετοιμάζεται για μια τρίτη φιλική συνάντηση στην Αβυθο, με τον αντίπαλο αυτή τη φορά να μην προέρχεται από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά από τον χώρο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Αρης Πετρούπολης δεν θα βρεθεί απέναντι στους μελανόλευκους στο πρωτάθλημα αφου ανήκει στον 4ο όμιλο και υπολογίζεται από τους ισχυρούς στον ανταγωνισμό για τις πρώτες θέσεις.
Στα φιλικά που προηγήθηκαν κέρδισε 2-1 τους Αγίους Αναργύρους και 2-0 την Αγία Παρασκευή.

Ο προπονητής Κώστας Παναγόπουλος διαθέτει ένα σύνολο με μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά και με ικανότητα απέναντι σε έμπειρες ομάδες.

Παρελθόν Βλάχος και Σκούτας

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Παναιγιάλειου, με δυο από τους ποδοσφαιριστές που αρχικά ανανέωσαν την συνεργασία τους, να αποτελούν τώρα παρελθόν.
Πρόκειται για τον επιθετικό Παναγιώτη Σκούτα ο οποίος αποτέλεσε τον διακαή πόθο της διοίκησης να τον συμπεριλάβει και στο φετινό ρόστερ, αλλά και ο ακραίος αμυντικός Νίκος Βλάχος, που προτίμησε να αγωνιστεί σε άλλο σωματείο στην φετινή αγωνιστική σεζόν.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr