background img
banner
banner

Στα Καλάβρυτα και στην Πούντα ο Νίκολα Μίροτιτς!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι και επισκέπτες των Καλαβρύτων όταν είδαν μπροστά τους πριν λίγες ημέρες των αστέρα του μπάσκετ Νίκολα Μίροτιτς. Ο πρώην ΝΒΑερ, στη συνέχεια παίκτης της Ρεάλ, μέχρι πέρυσι της Μπαρτσελόνα και από φέτος της Αρμάνι Μιλάνο, ήρθε τελικά στην Ελλάδα, αλλά όχι για λογαριασμό του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού όπως ακουγόταν μέχρι πριν λίγο καιρό. Αρχικά επισκέφθηκε το γνωστό εστιατόριο των Καλαβρύτων «Το Σπίτι της Μαριώς» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νίνα Βούγιατσιτς και τον 10χρονο γιο τους Αλεξάνταρ και ενθουσιάστηκε από τα ελληνικά φαγητά που δοκίμασε και ιδιαίτερα από το κοντοσούβλι και τη φέτα Καλαβρύτων. Η άφιξη του Μαυροβούνιου (με Ισπανική υπηκοότητα) στην περιοχή έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση στο facebook του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Γιώργου Μανίκα (φωτό).

Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας εθεάθη να απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία της Πούντας μένοντας ενθουσιασμένος. Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας παράλληλα επισκέφθηκε τη Μονή της Αγίας Λαύρας και τη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, αφού δεν έχει κρύψει ότι είναι πολύ θρήσκος. Παράλληλα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη φυσική ομορφιά της περιοχής και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει για να μείνει περισσότερες ημέρες

Ο Μίροτιτς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ισπανίας και τέσσερα Κύπελλα με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με Σικάγο Μπουλς (2014-2018), Νιου Ορλίνς Πέλικανς (2018-2019) και Μιλγουόκι Μπακς (2019), ενώ δεν έχει κατακτήσει ποτέ την Ευρωλίγκα. Με την εθνική Ισπανίας κατάκτησε το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 2015 και το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr