background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – NATIONAL LEAGUE 2: Κάλεσμα του Αστέρα Τέμενης στο φίλαθλο κόσμο για τον «τελικό» της Κυριακής

ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ… ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ “ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ” ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Εικόνες όπως εκείνες του τελευταίου περυσινού τελικού της Α1 ΕΣΚΑ-Η με την ΕΑ Παραλίας (φωτ.) θέλουν να ζήσουν στον Αστέρα Τέμενης την ερχόμενη Κυριακή, στο τελευταίο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στους Γαργαλιάνους (5μμ) για την 21η αγωνιστική της National League 2. Ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο, με τον κόσμο να αποτελέσει τον 6ο παίκτη και να… σπρώξει την ομάδα της Αιγιάλειας προς τη νίκη.

Αν ο Αστέρας κερδίσει (έστω και με … μισό πόντο) και παράλληλα χάσει ο Γλαύκος/Έσπερος εκτός έδρας από την Παναχαϊκή, «σφραγίζει» κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το εισιτήριο ακόμη και αν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική. Στην ισοβαθμία με τους Γαργαλιάνους θα έχει πλεονέκτημα και μόνο αν προκύψει τριπλή ή ακόμη και τετραπλή ισοβαθμία μπορεί να υπάρξει πρόβλημα (ανάλογα με το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα ισοβαθμήσουν). Αλλά ακόμη και αν κερδίσει ο Γλαύκος/Έσπερος στο ντέρμπι της Πάτρας, ο Αστέρας θα παραμείνει στο «κόλπο», με την προϋπόθεση να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη στο ματς της Κυριακής με τους Γαργαλιάνους. Αν τα καταφέρει, εξασφαλίζει την παραμονή στην “παρθενική” συμμετοχή του στις Εθνικές κατηγορίες και στη συνέχεια, στα πλέι οφ ανόδου, θα παίξει χωρίς άγχος και ότι βγει.

Η διοίκηση καλεί τον κόσμο της Τέμενης, του Αιγίου και της Αιγιάλειας γενικότερα να δώσει βροντερό “παρών”, όπως και τους οργανωμένους του Παναιγιαλείου που έχουν δείξει σε παρόμοιες περιπτώσεις ότι στηρίζουν όλες τις τοπικές ομάδες ανεξαρτήτου αθλήματος, σε καθοριστικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Αστέρας Τέμενης – ΓΣ Γαργαλιάνων
Παναχαϊκή–Ένωση Γλαύκου/Εσπέρου
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Αργοναύτης Ν. Κίου
Ιόνιος Κέρκυρας – Ιωάννινα ΣΚ
ΚΑΕ Παραμυθιάς–Δόξα Πύρρου Άρτας
Αχαγιά ΄82 – Προμηθέας 2014


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr