background img
banner
banner

Στη… μάχη για την καταπολέμηση των ναρκωτικών

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Αξιοπρόσεκτη είναι η προσπάθεια της Ασφάλειας Αιγιαλείας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών στην περιοχή της Αιγιάλειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα των ναρκωτικών είναι υψίστης σημασίας για το διοικητή Ιορδάνη Μαγειράκη αφού από τη στιγμή της ανάληψής του, συγκρότησε ειδική ομάδα για τον σκοπό αυτό.

Η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αιγιαλείας, στελέχη της οποίας αποτελούν έμπειροι αστυνομικοί με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πάταξης των ναρκωτικών, από την ίδρυσή της έχει προχωρήσει σε εξάρθρωση περίπου 60 υποθέσεων με πάνω από περίπου 70 συλλήψεις, ένας αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος δεδομένου του χρόνου λειτουργίας της (Νοέμβριος 2022-Αύγουστος 2023) για περιφερειακό Τμήμα Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πήγες οι συλλήψεις αφορούν όλα τα είδη ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη, ηρωίνη, κοκαΐνη, ναρκωτικά χάπια κ.λπ.).

Η μεγαλύτερη μέχρις στιγμής επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αιγιαλείας αποτέλεσε η εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης ατόμων κοινωνικής ομάδας που ασχολούνταν με την διακίνηση κάνναβης στην πόλη του Αιγίου μέλη της οποίας ήταν και ανήλικοι ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση έγιναν και προφυλακίσεις.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πολλοί πολίτες έχουν εμπιστευτεί τα στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αιγιαλείας και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες στον τομέα αυτό.
Υπενθυμίζεται ότι κίνηση ματ αποτέλεσε και η ώρα ακρόασης των πολιτών της Αιγιάλειας κάθε Τρίτη στο γραφείο του Διοικητή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr