background img
banner
banner

Το βράδυ της Κυριακής ο φάρος γίνεται… προορισμός

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η μεγάλη στιγμή για την παράταξη «Αιγιάλεια Προορισμός» του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας Κώστα Σπηλιόπουλου, έφτασε. Την Κυριακή 13 Αυγούστου, στις 8.00 το βράδυ, στην παλιά προβλήτα του φάρου, στην παραλία Αιγίου, πραγματοποιείται η ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου δημάρχου, στην οποία θα γίνει παρουσίαση του συνδυασμού και των προγραμματικών θέσεων της παράταξης.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που θα λάβει χώρα σε ένα εμβληματικό όσο και πολυσύχναστο σημείο του Αιγίου, που μπορεί να ταυτιστεί με την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου, έτσι ώστε να καταστεί «προορισμός». Αυτό άλλωστε επισημαίνει και ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπηλιόπουλος: ΄΄Το “Αιγιάλεια – Προορισμός” δεν είναι απλά μία ονομασία ή ένα σύνθημα, αλλά κάτι πολύ βαθύτερο. Είναι ο αντικειμενικός στόχος που έχω βάλει μαζί με τους συνεργάτες μου, για το αύριο της Αιγιάλειας. Η δημιουργία, ο προορισμός και η ποιότητα της καθημερινότητας, είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και αυτό θα φροντίσουμε από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα αναλάβουμε τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια μας΄΄, επισήμανε ο ίδιος στο Protionline.gr

Παρουσίαση κι άλλων υποψηφίων

Πεποίθηση του επικεφαλής και των μελών του συνδυασμού είναι ότι ο χώρος τέλεσης της εκδήλωσης, μπορεί να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν αυτό που πρεσβεύει η παράταξη και να γίνουν γνώστες του κοινού οράματος των ανθρώπων που απαρτίζουν την «Αιγιάλεια Προορισμός». Και δεν είναι λίγοι. Στη μεθαυριανή εκδήλωση πρόκειται να γίνει παρουσίαση κι άλλων υποψηφίων του κεντρικού ψηφοδελτίου της «Αιγιάλεια Προορισμός» και μαζί με τα ονόματα που ήδη τμηματικά έχουν ανακοινωθεί, θα φτάσουν αισίως τα τριακόσια! Κι όλα αυτά ενώ μέχρι τις 31 Αυγούστου, που θα γίνει η επίσημη κατάθεση των ψηφοδελτίων, θα ανακοινωθούν κι άλλοι υποψήφιοι.

Προγραμματικές θέσεις – άξονες – χρηματοδοτήσεις – τρόποι υλοποίησης

Τι ακριβώς όμως θα περιλαμβάνει η εκδήλωση; ΄΄Η όλη εκδήλωση θα περιλαμβάνει βασικά και κύρια, το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας. Θα αναλυθούν σε μεγάλο βαθμό οι προγραμματικές μας θέσεις και με λεπτομέρειες για κάθε τομέα. Θα παρουσιαστούν οι άξονες, οι χρηματοδοτήσεις, οι προτεραιότητες και οι στόχοι μας. Άρα δεν μιλάμε πλέον με γενικές πληροφορίες και ορολογίες, αλλά με συγκεκριμένες προτάσεις για κάθε θέμα και με εφικτούς και ρεαλιστικούς τρόπους υλοποίησης, με συγκεκριμένες θέσεις και χρονοδιαγράμματα΄΄, τόνισε ο κ. Σπηλιόπουλος, προσθέτοντας: ΄΄Θέλουμε να ξέρουν οι Αιγιαλείς ποιο είναι το πλάνο της παράταξής μας, ποια θα είναι τα “βήματα” σε καθετί που αφορά τον δήμο Αιγιάλειας. Για εμάς πρωτεύουν η ανάπτυξη της περιοχής και η ποιότητα ζωής των δημοτών΄΄.

Κάλεσμα Κ. Σπηλιόπουλου προς κάθε δημότη της Αιγιάλειας

Και πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας: “Καλούμε κάθε δημότη, κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικής έκφρασης να έρθει στην κεντρική ομιλία της 13ης Αυγούστου και να ακούσει το πρόγραμμά μας, να δει τις θέσεις μας και το έργο που σκοπεύουμε να κάνουμε για αυτόν τον πανέμορφο τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε. Θα θέλαμε κάθε πολίτης να γνωρίζει το πρόγραμμα και τις θέσεις μας πάνω στα μεγάλα ζητήματα του τόπου, θέλουμε να ξέρουν οι Αιγιαλείς με ποιον έχουν να κάνουν και να είναι ήσυχοι ότι υπάρχει… προορισμός για τον δήμο της επόμενης ημέρας, πως υπάρχει προοπτική”.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με την ομιλία του κ. Σπηλιόπουλου θα διανέμονται και φυλλάδια στα οποία αναλύονται οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Καταλήγοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας, απηύθυνε, μέσω του Protionline.gr, κάλεσμα στους Αιγιαλείς να δώσουν το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση για τον συνδυασμό του και το Αίγιο. ΄΄Θέλουμε τον κόσμο να έρθει το βράδυ της Κυριακής στην παλιά προβλήτα του φάρου στην παραλία Αιγίου, για να γνωρίσει τους ανθρώπους μας και το σχέδιό μας για την πρόοδο της Αιγιάλειας. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους το πώς μπορεί να γίνει η Αιγιάλεια προορισμός με δυνατότητα δημιουργίας για όλους. Η πρόοδος του τόπου μας είναι στο χέρι μας!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr