background img
banner
banner

Το μεγάλο «μπράβο» του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου

ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙΣΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ»

Τα «χρυσά» κορίτσια του αθλητικού συλλόγου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» που διακρίθηκαν πρόσφατα σε πανελλήνιο επίπεδο, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, επιθυμώντας να συγχαρεί τις αθλήτριες για τις σπουδαίες τους επιδόσεις, που αποτελούν παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ειδικότερα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 χρονών που διεξήχθη τον περασμένο Ιούλιο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, η ομάδα των κοριτσιών του Αθηνόδωρου και συγκεκριμένα οι Παναγιώτα Μεντζελοπούλου, Κωνσταντίνα Κουνινιώτη, Μαρίνα Λαμπίρη και Χρυσούλα Παπαπέτρου, κατέκτησαν τη 2η θέση στη σκυτάλη 4×400, κάνοντας μια εκπληκτική κούρσα.

Ιδιαίτερη αναφορά χρίζει η πρωταθλήτρια Παναγιώτα Μεντζελοπούλου, η οποία νωρίτερα είχε κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100 μέτρα με εμπόδια, κατακτώντας τη κορυφή. Η Παναγιώτα αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στη συνάντηση ‘’Ελλάδας – Κύπρου’’ όπου έλαβε τη 2η θέση σπάζοντας το φράγμα των 14 δευτερολέπτων, ενώ το Σεπτέμβριο θα αγωνιστεί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εκπροσωπώντας την εθνική μας ομάδα και κατ ‘ επέκταση τον «Αθηνόδωρο» και όλη την Αιγιάλεια.

Μοιράστηκαν με τον δήμαρχο τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους σε μεγάλες οργανώσεις

Τις αθλήτριες συνόδευαν ο πρόεδρος του «Αθηνόδωρου» κ. Νεκτάριος Αργυριάδης, ο ταμίας κ. Ραδάμανθυς Σκούντζος και ο προπονητής τους κ. Νικόλαος Τσιοφύλας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι αθλήτριες μοιράστηκαν με τον δήμαρχο την πορεία τους, τις εμπειρίες τους από τις προπονήσεις τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τις θαυμάσιες στιγμές που συλλέγουν από τη συμμετοχή τους σε μεγάλες διοργανώσεις. «Ο αθλητισμός έχει κούραση, προσπάθεια και στόχους. Οι δυσκολίες δεν πτοούν τους αθλητές αλλά τους πεισμώνουν για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις» τόνισαν αθλήτριες και εκπρόσωποι του «Αθηνόδωρου», που ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τον Δήμο Αιγιαλείας για την αρωγή που απλόχερα δείχνει στους αθλητές.

Από πλευράς του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος τόνισε: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και θαυμάζω ειλικρινά τα παιδιά αυτά όχι μόνο για τις επιτυχίες τους, που τιμούν την Αιγιάλεια αλλά και για τα ωραία τους ελληνικά. Παντρεύουν τη μόρφωση, την ευγένεια, την εν γένει στάση ζωής και τον καθαρό λόγο. Εύχομαι στη ζωή σας να έχετε υγεία και δύναμη και να βάζετε στόχους τόσο στις αθλητικές σας δραστηριότητες, όσο και γενικότερα».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και ο πανελλήνιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Τσερεντζούλιας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr