background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: «Κάθε μέρα μπαίνουμε πιο δυναμικά, μαζικά και αισιόδοξα, στη «μάχη» για το αύριο του τόπου μας»

Καθημερινές είναι οι επαφές του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας, επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» Χρήστου Γούτου και των συνεργατών του, με πολίτες. Σε δήλωσή του μάλιστα αναφέρει πως ΄΄κάθε μέρα αυτής της προεκλογικής περιόδου μπαίνουμε πιο δυναμικά, μαζικά και αισιόδοξα, στη «μάχη» για το Αύριο του τόπου μας΄΄.

Ειδικότερα, με αφορμή έναν ακόμα κύκλο περιοδειών, ο κ. Γούτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η 8η Οκτωβρίου θα είναι μέρα ορόσημο. Μια μέρα Νέας Αρχής και εισόδου στη Νέα Εποχή που η Αιγιάλεια έχει ανάγκη και που οι Πολίτες της δικαιούνται. Είναι αυτή η Νέα Εποχή που ο τόπος μας στερήθηκε αδίκως, ως αποτέλεσμα λανθασμένων επιλογών, υστεροβουλίας και ανικανότητας εκείνων που δεσμεύτηκαν πως θα αναλάβουν με υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση τα ηνία της διαχείρισης των προβλημάτων του Δήμου μας.

Ωστόσο, η απόφαση για αλλαγή και ανανέωση στον Δήμο είναι και παραμένει «ζωντανή» όσο η «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» είναι παρούσα και ενώνει σε μια κοινή γραμμή πλεύσης, σε έναν ενιαίο αγώνα ενότητας, τις προσδοκίες και τα όνειρα Όλων των Συμπολιτών. Κάθε μέρα αυτής της προεκλογικής περιόδου μπαίνουμε πιο δυναμικά, μαζικά και αισιόδοξα, στην «μάχη» για το Αύριο του τόπου μας.

Ένα «Αύριο» που θα κτιστεί με Πρόγραμμα, με Εφαρμόσιμες Προτάσεις, με Μελετημένο Σχέδιο. Κυρίως, θα διαμορφωθεί μέσα από το Κοινό μας Όραμα, να έχουμε την Αιγιάλεια στην θέση που της Αξίζει.

Στις 8 Οκτωβρίου, κάνουμε το νέο Ξεκίνημα.

Με Τόλμη, με Αποφασιστικότητα. πάμε Μαζί την Αιγιάλεια Μπροστά. Μαζί για το Αύριο που αξίζουν ΟΛΟΙ οι Αιγιαλείς Πολίτες».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr