background img
banner
banner

Χριστίνα Πλάτανου-Καψάλη: “Να γίνει ο Δήμος μας κόμβος πολιτιστικών και πολιτισμικών δραστηριοτήτων και εμπειριών”

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1979 στο Αίγιο από αγρότες γονείς και είναι το τρίτο απ’ τα τρία παιδιά της οικογένειας. Οι ρίζες της προέρχονται απ’ την Αράχωβα (Κρήνη) και απ’ τη Δάφνη Καλαβρύτων. Έζησε τα παιδικά κι εφηβικά χρόνια στο Κούμαρι. Τα τελευταία 20 χρόνια ,αφού παντρεύτηκε τον Βαλάντη Καψάλη κι έχοντας αποκτήσει 3 υπέροχους γιούς, κατοικεί μόνιμα στο Διακοπτό. Τελείωσε το 2ο ΓΕΛ Αιγίου, φοίτησα στο δημόσιο ΙΕΚ και αποφοίτησε με την ειδικότητα Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου. Γνωρίζει αγγλικά και λίγα γαλλικά κι έχει δίπλωμα Πληροφορικής και Χειρισμού Η/Υ. Εργάστηκε για πρώτη φορά στην εταιρία “ Αφοί Σιαβελή και Υιοί” «και ήμουν τυχερή καθώς απέκτησα πολύτιμη εργασιακή εμπειρία», όπως λέει.
Στη συνέχεια στη χρηματιστηριακή εταιρία “ΣΙΓΠΑ ΠΙ ΑΕΛΔΕ” και στην “Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών” .

Σήμερα εργάζεται σε εταιρία-Εμπόριο Αναψυκτικών κι έχει με τον σύζυγό της Εταιρία Εθνικών και διεθνών Μεταφορών με έδρα το Διακοπτό.

Έχει δραστηριοποιηθεί σε συλλόγους κι έχει διατελέσει Ταμίας και Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού και είναι περήφανη γιατί εκείνη την περίοδο μαζί με άλλους συνέβαλε καθοριστικά στην πραγμάτωση της ιδέας του “Τρελού Ξεφαντώματος”(καρναβαλική παρέλαση ) του Διακοπτού κι έγινε θεσμός! Ταυτόχρονα ασχολήθηκε και συνεχίζει ενεργά με τον εθελοντισμό με μοναδικό στόχο τη βελτίωση των οικονομικών ,κοινωνικών, περιβαλλοντικών και άλλων αναγκών της κοινωνίας μας.

Το 2019 ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές κι εκλέχτηκε Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Διακοπτού. «Με γνώμονα τις αρχές μου και τις αξίες μου αυτά τα 4 χρόνια της θητείας μου έφερα θέματα στα συμβούλια, έκανα προτάσεις-εισηγήσεις ,υποστήριξα και αγωνίστηκα με κάθε τρόπο για το καλύτερο του τόπου μου». αναφέρει.

Επίσης το 2019 κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας διετέλεσε και Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχοντας σε άριστο επίπεδο συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με κοινό στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης επ’ ωφελεία μαθητών και εκπαιδευτικών.
«Ως αρχή μου έχω να πορεύομαι πάντα στον δρόμο του αγώνα και του δικαίου και ως άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα, με αγωνιστική δράση και ανιδιοτελή προσφορά ήμουν παρούσα στο παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο των σταφιδοπαραγωγών στη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των αγροτών μας!!» τονίζει.

Επίσης αγωνίστηκε και συμμετείχε στο συλλαλητήριο του “ΟΧΙ στη Μεταφορά του τμήματος Φυσικοθεραπείας “μαζί με συμπολίτες της σαν μια γροθιά κλείνοντας την Π.Ε.Ο ,αλλά δυστυχώς η πολιτική απόφαση είχε παρθεί και η Δημοτική Αρχή ήταν ανίσχυρη…

Το 2022 ασχολήθηκε ενεργά με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ κι εκλέχθηκε στη Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας, μέλος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.

«Ως νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο μου,για όλη την Αιγιάλεια ,έχοντας σαφή εικόνα των προβλημάτων αλλά και των απεριόριστων δυνατοτήτων και τη δυναμική που παρουσιάζει,με όραμα να γίνει ο Δήμος μας κόμβος πολιτιστικών και πολιτισμικών δραστηριοτήτων και εμπειριών,με συμμετοχή κι όχι απραξία,με συνεργασία βασισμένη στον αλληλοσεβασμό κι όχι στον ατομικισμό,με διαφάνεια και χωρίς φόβο , δέχτηκα τον περασμένο Νοέμβριο με τιμή την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Σπηλιόπουλου Κώστα και αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Εκλογική περιφέρεια Αιγίου στον συνδυασμό ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.

Πιστεύω στον Κώστα Σπηλιόπουλο γιατι έχει πολιτική εμπειρία και είμαι σίγουρη πως έχοντας δίπλα του μαχητικούς ανθρώπους που αγαπούν την Αιγιάλεια θα είναι επωφελής για το μέλλον του δήμου μας! Θεωρώ τιμή και υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στην ανάδειξη του τόπου μας και στην αναβάθμιση της ζωής όλων των Αιγιαλέων.
Συνδημότισσες και συνδημότες θα είμαι πάντα δίπλα σας έντιμα, ευσυνείδητα και αποτελεσματικά!!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr