background img
banner
banner

Επί τάπητος τα θέματα του «Καραμανδανείου» στη συνάντηση Μαστοράκου – Ρηγοπούλου

Το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων Πατρών επισκέφθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

Εκεί την υποδέχθηκε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου, η οποία την ενημέρωσε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η εγκατάσταση, καθώς επίσης και για το κτηριακό πρόβλημα, με πιο μεγάλο θέμα αυτό των χειρουργείων. Ηδη, μάλιστα, έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την κατασκευή νέων χειρουργείων με τη μέθοδο της μεταλλοκατασκευής.

Ένα άλλο ζήτημα είναι η στελέχωση των Νοσοκομείων με όλες τις ειδικότητες που χρειάζονται, ενώ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη προκήρυξη παιδοκαρδιολόγου. Επίσης, έχουν διατεθεί πιστώσεις για τον εξοπλισμό της ψυχιατρικής κλινικής Παίδων-Εφήβων, για σύγχρονο σύστημα πυροπροστασίας-πυρασφάλειας και για μηχάνημα σπειρομέτρησης. Για τον εξοπλισμό ΩΡΛ διατέθηκε πίστωση για ενδοσκοπικό πύργο, πλήρες σετ ακοολογικού εργαστηρίου και χειρουργικού μικροσκοπίου.

Παράλληλα, το Νοσοκομείο θα εξοπλισθεί με τηλεχειριζόμενο ακτινοσκοπικό, ενώ σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα εργασιών για επισκευές κτηρίων καιτην προμήθεια ηλεκτρονικού συστήματος διακίνησης εγγράφων, αυτό προχωράει κανονικά. Τέλος, έχει διατεθεί πίστωση που απαιτείται για κτήριο μαγνητικού τομογράφου.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι το Νοσοκομείο είναι σε μια διαδικασία συνεχούς αναβάθμισης, σε συνεργασία πάντα με την 6η ΥΠΕ και τις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού.

Η κ. Μαστοράκου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τη διοικήτρια και το προσωπικό για την ενημέρωση και δήλωσε στο πλευρό τους στην προσπάθεια που κάνουν για την αναβάθμιση του «Καραμανδανείου».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr