background img
banner
banner

Συνελήφθη άνδρας για ναρκωτικά

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ

Το περασμένο Σάββατο βραδινές ώρες, τα στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της καταπολέμησης των ναρκωτικών πραγματοποίησαν ελέγχους, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ακόμα ημεδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πληθώρα σε είδος ναρκωτικών ουσιών από κάνναβη, sisha – κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη κ.λπ. Μαζί με τον οδηγό στο όχημα υπήρχε όμως και ένας σκύλος του ιδιοκτήτη.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Διοικητής της Υπηρεσίας Ιορδάνης Μαγειράκης που ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, ο οποίος μερίμνησε σε άμεσο χρόνο να παράσχει ένα ασφαλές περιβάλλον για το ζώο. Το σκυλί παρέλαβε ειδικός εκπαιδευτής του Δήμου και το μετέφερε σε ειδικό χώρο προκειμένου να μείνει έως ότου αποφασιστεί η τύχη του ιδιοκτήτη του την επόμενη ημέρα από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για την ευαισθησία που υπέδειξε η Ασφάλεια Αιγιαλείας αλλά και στα άμεσα αντανακλαστικά του Δήμου Αιγιαλείας με τη συνεργασία των δυο υπηρεσιών να αποδεικνύεται σε όλα τα επίπεδα.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr