background img
banner
banner

«Ψώνισαν» ότι βρήκαν διαρρήκτες στην Πούντα

ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Διερευνάται από την Ασφάλεια στο Αίγιο η διάρρηξη τριών εξοχικών στην Πούντα. Οι ληστές γνώριζαν την απουσία των ιδιοκτητών από σχετικά απομακρυσμένες από τον κεντρικό οικισμό κατοικίες που έχουν φτιαχτεί και χρησιμοποιούνται από Καλαβρυτινούς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η λεία των δραστών ήταν μεγάλης «ποικιλίας» καθώς στο στόχαστρό τους βρέθηκαν συσκευές, είδη κατοικίας, λευκά είδη, φουσκωτό και τρέιλερ.

«Θρασύτατοι μπήκαν μέσα, έσπασαν τις πόρτες, πήραν ότι βρήκαν, τραπέζι, καρέκλες, σεντόνια, ρουχισμό!» αναφέρει ένας εκ των τριών ιδιοκτητών ο οποίος διέθετε ένα μικρό δωμάτιο και ουδέποτε είχε διανοηθεί ότι θα γίνει στόχος! Προφανώς «πλήρωσε» το γεγονός ότι οι διαρρήκτες «πέρασαν» πρώτα από τα γειτονικά εξοχικά, δεν βρήκαν πολλά τιμαλφή και μετά «μπούκαραν» σε όλη τη γειτονιά και μάλιστα βίαια!

Η διάρρηξη φαίνεται ότι έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου. Κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα κάτι καθώς, μετά τους θερινούς μήνες δεν αφήνουν πίσω τους χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από ημέρες καθώς ένας από τους ιδιοκτήτες πέρασε για να μαζέψει το τρέιλερ που είχε αφήσει εκεί και είδε να λείπουν τα πάντα, από τη δική του οικία καθώς ενώ μετά εντοπίστηκε η διάρρηξη και από τις δύο γειτονικές!

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχει δηλωθεί απώλεια σε τηλεοράσεις, ηλεκτρικές συσκευές και θερμοσίφωνα ενώ ερευνάται και η κλοπή κυνηγετικού όπλου.

Αξίζει να σημειωθεί από τους τρεις ιδιοκτήτες, ένας προχώρησε σε καταγγελία, αυτός που δήλωσε και την κλοπή του κυνηγετικού όπλου, οποίος και συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλων. Πήγε για μαλλί δηλαδή και βγήκε κουρεμένος!

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του γιατί έπρεπε να έχει την καραμπίνα στον τόπο μόνιμης κατοικίας όπως είχε δηλωθεί και όχι στο εξοχικό του, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr