background img
banner
banner

Ξεκίνησε το έργο στη γέφυρα της Ροδιάς

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ

Το έργο της κατασκευής νέας γέφυρας του ποταμού Κερυνίτη στην κοινότητα Ροδιάς ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, κατόπιν σχετικής απόφασης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος. Πρόκειται για αντιπλημμυρικό έργο στο περιθώριο του νέου αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα- Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος- Τσακώνα, κάτι που αποτελούσε αίτημα της κοινότητας Ροδιάς αλλά και του δήμου Αιγιαλείας εδώ και πολύ καιρό.

΄΄Παρακαλούμε για την υπομονή και κατανόηση όλων΄΄, αναφέρει η πρόεδρος της Κοινότητας Άννα Πολυδωροπούλου, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο. Η απόφαση πάντως της Τροχαίας σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αναφέρει πως η διακοπή της κυκλοφορίας ισχύει από τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 και για διάστημα οκτώ μηνών.

Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Βάσει της απόφασης της Τροχαίας, εκτός από τη διακοπή της κυκλοφορίας, απαγορεύεται και η στάση και στάθμευση των οχημάτων επί της ανωνύμου οδού στην Κοινότητα Ροδιάς όπου βρίσκεται η γέφυρα, επί του ποταμού Κερυνίτη και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την ανώνυμο δημοτική οδό υφιστάμενη δυτικά του ποταμού έως τη συμβολή της με την ανώνυμη δημοτική οδό έναντι του κοινοτικού σταδίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το παρόδιο οδικό δίκτυο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr