background img
banner
banner

Τα άκουσαν οι μελανόλευκοι από διοίκηση και τεχνική ηγεσία

6-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΛΙΑΤΟΣ

Δεν μπορεί κανείς να υποβαθμίσει την Ερμιονίδα, με τόσα πολλά χρόνια παρουσίας στην Γ΄ Εθνική. Ηταν όμως τέτοιος ο τρόπος που χάθηκαν οι βαθμοί, που εκνεύρισαν διοίκηση, προπονητές και φιλάθλους.

Ένα απίστευτο αυτογκόλ μετά το δοκάρι του Μαυρόπουλου και κάποιες καλές ευκαιρίες που πέρασαν από την γεμάτη αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, για να καταλήξουν άουτ, ή στις αποκρούσεις του τερματοφύλακα.

Παρόντες στην Ερμιόνη οι Δημήτρης Ανδριόπουλος και Θάνος Ανδρικόπουλος, άστραψαν και βρόντηξαν στους παίκτες, στο φινάλε του αγώνα.

Ήταν η σειρά του προπονητή Νίκου Μανούρα στη χθεσινή προπόνηση να τα βάλει με τους παίκτες, σίγουρος ότι μπορούσαν και έπρεπε να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τον φετινό Γολγοθά.
Ρεπό σήμερα όπως κάθε Τρίτη και επιστροφή αύριο για την προετοιμασία εν’ όψει του νέου εκτός έδρας αγώνα στη Μύκονο.

Μεγάλη ζημιά ο Παύλος Λιάτος

Ήταν η άτυχη στιγμή για τον 21χρονο Αιγιώτη μέσο, στο 25΄ του αγώνα στην Ερμιονίδα.

Σε διεκδίκηση στον αέρα, ο αντίπαλος κατεβαίνοντας πάτησε τον Λιάτο, ο οποίος αμέσως αισθάνθηκε ότι έγινε ζημιά στο πόδι του.

Οι χθεσινές εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο, που συνεπάγεται με έξι μήνες εκτός δράσης.

Συντετριμμένος από την ατυχία του ο Παύλος Λιάτος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Protionline.gr μας είπε: «Ηταν το χειρότερο που θα μπορούσε να μου τύχει. Τώρα πρέπει να κάνω υπομονή να επιστρέψω δυνατότερος. Το πρωτάθλημα φέτος είναι απαιτητικό, κάτι που αισθανθήκαμε από το πρώτο παιχνίδι.

Θέλω το γρηγορότερο να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε νέα ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε για να βρεθούμε το συντομότερο μεταξύ μας, να αποκτήσουμε χημεία και ομοιογένεια.

Πιστεύω στην ομάδα, είναι καλή, κάνουμε καλή προπόνηση με τον κ. Μανούρα, που έχει όραμα για τον Παναιγιάλειο και προσπαθεί με τη σειρά του να μυηθούμε το συντομότερο στο πλάνο του.
Η διοίκηση είναι και φέτος καθώς πρέπει σε όλα, δικαιωματικά έχει απαιτήσεις, όπως επίσης και οι φίλαθλοί μας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr