background img
banner
banner

«Χορεύοντας με τις σκιές» την Κυριακή στα Υψηλά Αλώνια

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΜΑΖΙ -ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Θέατρο Σκιών του Κώστα Μακρή, θα παρουσιάσει το διαδραστικό έργο «Χορεύοντας με τις σκιές», μια όμορφη συνομιλία του θεάτρου σκιών και των παραδοσιακών χορών από διάφορα μέρη της Ελλάδας που θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους και θα τους κάνει να αγαπήσουν το χορό και την παράδοσή μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στα Ψηλά Αλώνια Αιγίου με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων Δημοτικού και Γυμνασίου του Ομίλου.

Επίσης, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου για 46η συνεχόμενη χρονιά, προσκαλεί στην χορευτική του οικογένεια όλους όσους αγαπούν τους παραδοσιακούς χορούς, και τον ελληνικό λαϊκό πολιτισμό.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα χορευτικά τμήματα (Παιδικά, εφηβικά & ενηλίκων) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του Ομίλου, Μελετοπούλων 6 ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 26910 20450, καθημερινά 19:00 έως 21:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 18 έως 29 Σεπτεμβρίου, Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr