background img
banner
banner

Έρχεται τον Νοέμβριο το “5ο 4Τροχοί Rally Regularity Monte Vostitsa”

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ HΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

H Α.Λ.Μ.Α – Αιγίου, ύστερα από έγκριση των αρμοδίων αρχών, διοργανώνει για 5η χρονιά το “5ο 4Τροχοί Rally Regularity Monte Vostitsa” την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ.

Ο 1ος αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 με 48 συμμετοχές και αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνεται από Αχαϊκό Σωματείο και οι συμμετοχή τόσο των Αχαιών όσο και πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική.

Ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας την επόμενη χρονιά και το 2021, 68 κλασικά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής συμμετείχαν στο 3ο Rally Regularity Monte Vostitsa με αφετηρία και κέντρο την πόλη του Αιγίου και διαδρομές στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Πέρυσι επέστρεψε μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω της πανδημίας για 4η φορά προσφέροντας έντονες συγκινήσεις και πλέον οι φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το “5ο Regularity Rally Βοστίτσα” με τις ετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του αγώνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr