background img
banner
banner

ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ»: «Ο Χρήστος Γούτος παρουσιάστηκε διχαστικός»

Με αφορμή το χθεσινό debate στο «Ράδιο Αίγιο» μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων κ. Καλογερόπουλου και Γούτου, ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Αιγιάλεια Τώρα» του Δημήτρη Καλογερόπουλου, Ανδρέας Οικονόμου, σε δήλωσή του τόνισε ότι «οι Αιγιαλείς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να κρίνουν».

Αναλυτικότερα, ο κ. Οικονόμου επισήμανε: ΄΄Από τις απαντήσεις του Δημάρχου Αιγιαλείας αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, ποιος είναι ο γνώστης των προβλημάτων των δημοτών και των λύσεων για την αντιμετώπισή τους. Ο Δήμαρχος απευθύνθηκε στο σύνολο των Αιγιαλέων και ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό του για μια νέα δημιουργική θητεία. Απεναντίας, ο κ. Γούτος εμφανίστηκε διχαστικός, επαναλαμβάνοντας ότι απευθύνεται μόνο σε μια μερίδα ψηφοφόρων. Σε προφανή σύγχυση επιχείρησε για μια ακόμη φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Επικαλέστηκε την ύπαρξη ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει έστω και μια λύση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, που όπως είπε, βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματός του. Ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, ενώ σε σχετική ερώτηση του Δημάρχου εάν ο ίδιος γνωρίζει την τιμή χρέωσης του νερού στην πόλη του Αιγίου, απέφυγε να απαντήσει, αποδεικνύοντας την άγνοιά του.
Κατά τα λοιπά, περιορίστηκε σε γενικόλογες και αόριστες εξαγγελίες. Προσπάθησε να διαψεύσει τα περί δυαρχίας στο συνδυασμό του, ενώ παραδέχθηκε ότι αυτός αποτελείται από δυο παρατάξεις. Από τη σύντομη αυτή αντιπαράθεση, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος και ικανός να του εμπιστευτούν οι δημότες της Αιγιάλειας τη διοίκηση του Δήμου΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr