background img
banner
banner

Συνάντηση δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου με κ. Χρήστο Γούτο, ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου

Συνάντηση με τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας κ. Χρήστο Γούτο είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, λίγες ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές κατά τις οποίες οι δημότες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στη δημοτική αρχή.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα μετά από πρόσκληση του κ. Καλογερόπουλου, ο οποίος εξάλλου από το βράδυ της νίκης του είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι οι εκλογές τελείωσαν και ενόψει της νέας πενταετούς δημοτικής περιόδου τείνει χείρα συνεργασίας στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, με κύριο σκοπό την πρόοδο του τόπου. Ο κ. Γούτος ευχαρίστησε τον κ. Καλογερόπουλο για την πρόσκληση και υποσχέθηκε μια γόνιμη συνεργασία και ωφέλιμη άσκηση κριτικής αλλά και κατάθεση προτάσεων, ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ανάλογες επαφές του δημάρχου Αιγιαλείας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, διότι όπως ο ίδιος πρεσβεύει, στον καθημερινό αγώνα για την επίλυση μικρών και μεγάλων ζητημάτων του Δήμου δεν περισσεύει κανείς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr