background img
banner
banner

Έναρξη μαθημάτων, δημιουργία νέων τμημάτων και εκλογές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝ

Σύμφωνα με το καταστατικό του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών,προκηρύσσεται η σύγκλιση τακτικής γενικής συνέλευσης του συλλόγου, η οποία είναι εκλογοαπολογιστική. Η Γενική Συνέλευση, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, ώρα 11.00π.μ., στην αίθουσα «Απόλλων»στις Καμάρες.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ., Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε. πρέπει να το κάνουν μέχρι και αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στη γραμματέα του Δ.Σ.

Τα μαθήματα χορού για τη νέα χορευτική χρονιά ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο καθώς δημιουργήθηκε νέο παιδικό τμήμα ενώ ενισχύθηκε το δυναμικό των υπόλοιπων τμημάτων που λειτουργούν στον Χ.Ο.Κ. (νηπιακό, εφηβικό, ενηλίκων και παραστάσεων). Μέχρι σήμερα έχει γίνει ένα αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη, ενώ οι υπεύθυνοι του συλλόγου προετοιμάζουν ένα σεμινάριο χορού αλλά και τις επόμενες δράσεις (παράσταση, μικρά γλέντια, συνεργατικές εκδηλώσεις).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr