background img
banner
banner

Και οι τρεις ελεύθεροι μέχρι τη δίκη

ΕΙΠΕ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΚΡΩΤΙΚΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ

Ελεύθεροι μέχρι να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση, αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, νεαροί, που συνελήφθησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη από την Ασφάλεια Αιγιαλείας. Ο ένας εκ των τριών, ο ανήλικος μαθητής Λυκείου, θα έχει την υποχρέωση να παρουσιάζεται ανά διαστήματα στην αρμόδια Επιμελήτρια Ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, οι τρεις πέρασαν χθες Πέμπτη το «κατώφλι» της Ανακρίτριας μετά από προθεσμία που είχαν πάρει για να απολογηθούν, όπερ και εγένετο. Η Ανακρίτρια διέταξε για τους μεν δύο ενήλικους συλληφθέντες, ηλικιών 18 και 20, να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους για τον δε 16χρονο, που είχε συλληφθεί να μεταβαίνει με κλεμμένο δίκυκλο σε «καβάτζα» στην περιοχή της Φωνησκαριάς, εκεί όπου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, διέταξε επίσης να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζεται τακτικά στην Επιμελήτρια Ανηλίκων.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας

Την ίδια στιγμή, η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, η οποία φαίνεται να έχει πολλά «πλοκάμια». Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο το κύκλωμα να «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε στέκια νεολαίας και σε μαθητές σχολείων της περιοχής…

Βαρύ το κατηγορητήριο

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου το βράδυ, στην περιοχή της Φωνησκαριάς, λίγο έξω από το Αίγιο εντοπίστηκε ο 16χρονος από την Κουλούρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας. Ο νεαρός μαθητής Λυκείου του Αιγίου, επέβαινε σε δίκυκλο το οποίο, όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένο. Στη συνέχεια πεζός κατευθύνθηκε προς το σημείο «καβάτζα» όπως αναφέρεται, στη Φωνησκαριά. Ο 16χρονος φέρεται να προέβαλε αντίσταση και να κλωτσά τους αστυνομικούς ενώ μέσα σε λίγα λεπτά τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του είχε 1,7 γραμμάρια κάνναβης. ενώ στην «καβάτζα», στο σημείο δηλαδή που μετέβη, βρέθηκε ένα σακίδιο με 881 γραμμάρια κάνναβης, 34 γραμμάρια κοκαΐνης και 182 γραμμάρια άγνωστης λευκής ουσίας.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορούν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κλοπή οχήματος και αντίσταση και βία κατά των αστυνομικών. Επίσης, συνελήφθη και η μητέρα του που αντιμετωπίζει το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ακολούθως, η Ασφάλεια Αιγιαλείας συνέλαβε άλλα δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr