background img
banner
banner

Πορεία με γεμάτη πολιτιστική ατζέντα για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου πορεύεται με γεμάτη πολιτιστική ατζέντα, μετά από το σπουδαίο ξεκίνημα της φετινής χορευτικής χρονιάς. Η χορευτική χρονιά ξεκίνησε ιδανικά με τη δημιουργία νέων τμημάτων (νηπιακό-προνηπιακό, παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων), την ενίσχυση των τμημάτων που ήδη λειτουργούσαν αλλά και την έναρξη συνεργασίας με μια ακόμα γυμνάστρια με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, την Τότα Σταθούλια, που προστέθηκε στους υπάρχοντες Μαρία Ζουροπούλου, Ασημάκη Τσουρέκη και Γιώργος Σιακκή.

Τα μαθήματα χορού συνεχίζονται και γίνονται καθημερινά (από Δευτέρα ως Παρασκευή) ενώ σημείο αναφοράς αποτέλεσε η ανακαίνιση της αίθουσας, έργο εθελοντών μελών-χορευτών του ΧΕΑ, που έδωσε μια άλλη οπτική στο χώρο.

Στις 2-3 Δεκέμβρη, με οργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες (χορευτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου) θα επισκεφθούν τα λουτρά Πόζαρ, την Παναγία Σουμελά, τον παλιό Άγιο Αθανάσιο και τη Βέροια. Ήδη έχουν κλείσει οι συμμετοχές και υπάρχει λίστα αναμονής, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του ΧΕΑ.

Στις 23 Δεκέμβρη τα τμήματα των νεαρών χορευτών (από νηπιακό μέχρι εφηβικό) θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Πάρκου Χριστουγέννων, μετά από πρόσκληση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Τα παιδιά του ΧΕΑ θα παρουσιάσουν κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, χορούς, έθιμα και δρώμενα του δωδεκαήμερου.

Επίσης, το δραστήριο Δ.Σ. οργανώνει ένα γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα για τον Γενάρη ενώ, σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού, έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες για παραστάσεις, συνεργατικές δράσεις και την εκπροσώπηση του ΧΕΑ σε εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr