background img
banner
banner

Συνάντηση διοίκησης Συλλόγου Αλυκής με τον αντιδήμαρχο Έργων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασίλη Χριστόπουλο αναφορικά με τις εν εξελίξει παρεμβάσεις αλλά και γι’ αυτές που προτείνει να γίνουν για την Αλυκή, είχε το πρωί του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής «Ο Άγιος Νικόλαος».

Μάλιστα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον βιότοπο της Αλυκής, στο σημείο που εκτελούνται οι εργασίες για την ανάδειξή του. Όπως τονίζεται εκ μέρους του Συλλόγου, ΄΄ο κ. Χριστόπουλος ενημέρωσε για τον προγραμματισμό, τη χρηματοδότηση του έργου από ευρωπαϊκό πρόγραμμα και τις διαδικασίες ολοκλήρωσής του. Αναγνώρισε επίσης, ότι ήταν παράλειψη, (που δεν θα ξαναγίνει), η μη πρόσκληση του Συλλόγου Αλυκής για να εκφράσει την άποψή του, τη στιγμή που ο Σύλλογός μας αναζητά την πρόοδο της περιοχής, στέκεται πάντα αρωγός, και είναι συμμέτοχος σε κάθε δράση που την ωφελεί και την προβάλλει. Από την πλευρά του, ο σύλλογος έκανε κάποιες διαπιστώσεις και προτάσεις για την βελτίωση της εικόνας της παραλίας, και πήρε τις απαντήσεις που ήθελε για τη νομιμότητα των συγκεκριμένων έργων και την προοπτική περαιτέρω βελτίωσης΄΄.

΄΄Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλυκής, επιθυμεί την εξέλιξη και βελτίωση της παραλίας και του Βιότοπου και πάντα στηρίζει κάθε ενέργεια που αναβαθμίζει, αυξάνει την επισκεψιμότητα και την ανάπτυξη της περιοχής΄΄, τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr