background img
banner
banner

Τιμή στους “ουράνιους” μελανόλευκους | ΦΩΤΟ

Στους ουρανούς “πέταξαν” δυο πρώην μελανόλευκοι που δόξασαν με το όνομά τους τον Παναιγιάλειο, βάφοντας με έντονα χρώματα τις ένδοξες σελίδες του Αιγιώτικου Συλλόγου.
Η διοίκηση του Παναιγιάλειου προς τιμήν της δεν άφησε να περάσει έτσι η απώλεια του Βασίλη Θεοδώρου και του Δημήτρη Αγουρίδη.

Πριν τον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων ο πρόεδρος Δημήτρης Ανδριόπουλος μαζί με το μέλος της διοίκησης Ευάγγελο Ευαγγελίου πρόσφεραν τιμητικές πλακέτες, συμπόνοια, υποστήριξη και υπομονή στις οικογένειες των δυο μελανόλευκων του ένδοξου παρελθόντος.

Τέτοιες μεγάλες μορφές και τέτοιες διοικητικές κινήσεις δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από τον ιστορικό Παναιγιάλειο.

Ο Αιγιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας Δημήτρης Αγουρίδης αγωνίστηκε συνολικά για μία 15ετία με τη μελανόλευκη φανέλα, ήταν ο φυσικός αρχηγός της Μαύρης Θύελλας και αποτέλεσε τον στυλοβάτη στην άμυνα του Παναιγιάλειου, με τους συμπαίκτες του να του δίνουν το προσωνύμιο «δράκος», ενώ ήταν βασικό στέλεχος της πορείας της Μαύρης Θύελλας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (1980-81).

Ο Βασίλης Θεοδώρου φόρεσε τη φανέλα με τους «παλαιστές» τη διετία 1958-60 ενώ την περίοδο 1959-60 ήταν μέλος της ομάδας μας που έγραψε ιστορία με τη συμμετοχή της στην νεοσύστατη Α΄ Εθνική. Η αγάπη του για τον Παναιγιάλειο ήταν μεγάλη και για το λόγο αυτό μία από τις επιθυμίες του -που έγινε και πράξη- ήταν να έχει μαζί του στο… μεγάλο ταξίδι μία φανέλα της Μαύρης Θύελλας.

Αιωνία τους η μνήμη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr