background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: “Εκθρόνισε” την ΑΕ Αρόης ο Φοίνικας / Ζήρια με 4-1

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΑΒΥΘΟΣ 3-2 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ / ΑΧΙΛΛΕΑ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη 4-1 ο Φοίνικας / Ζήρια, υποχρέωσε την ΑΕ Αρόης στην πρώτη εντός έδρας ήττα, που στοίχισε και την …έξοδο από την κορυφή.
Ισόπαλο 1-1 το α΄ ημίχρονο με τον Τέρπο να ανοίγει το σκορ και να ακολουθεί στο β΄ ημίχρονο ο καταιγισμός των τερμάτων από τον Φοίνικα / Ζήρια, που …σήκωσε το σκορ στο 4-1 με τα γκολ από τους Καραΐνδρο, Γλωσσίδη (πέναλτι) και Νικολακόπουλο.

Βαριά ήττα γνώρισε ο Απόλλων Αιγίου στην Αγυιά, με τον Ηρακλή να επικρατεί 5-1 και απ’ όλα αυτά να επωφελείται ο Αστέρας Λεοντίου 3-0 τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πληγώθηκε στο φινάλε ο Αχιλλέας Καμαρών 1-1 από την Πάτρα 2005.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την ΑΕ Αιγίου, που έχασε ένα δικό της παιχνίδι στο Σαραβάλι 1-1 με τους Πετεινούς.

Το σκορ της αγωνιστικής ο Αστέρας Τέμενης 6-0 τον Αίαντα Π.

Στα τελευταία λεπτά η Αβυθος έφερε τα πάνω κάτω και το σε βάρος 0-2 από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα σε υπέρ της 3-2.

Αχιλλέας Καμαρών – Πάτρα 2005 1-1

Στην κατάρα της τελευταίας στιγμής έπεσε πάλι ο Αχιλλέας. Η ομάδα των Καμαρών στάθηκε τυχερή στο πέναλτι του Σταματέλου που απέκρουσε ο Μερκούρης στο 33΄ (χέρι Χαντάι), αλλά και πολύ άτυχη στις δικές της ευκαιρίες με Χαντάι, Κανάγια και Πέτσι (δοκάρι).
Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Ασημακόπουλου (το κέρδισε ο Μούκας), για να δεχτεί την ισοφάριση από τον Χαβάνη 1-1 στο 92΄ από μοιραίο αμυντικό λάθος.

Ηρακλής Πατρών – Απόλλων Αιγίου 5-1

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Απόλλωνα Αιγίου, που είχε μόνο μια τελειωμένη απάντηση με το γκολ του Κατσαρού 1-3 στο 64΄, απέναντι στα πέντε γκολ του Ηρακλή από τους Γραμμενόπουλο (2) Φούτζουλα, Μπρίνια και Αναγνώστου

Αστέρας Τέμενης – Αίας Πατρών 6-0

Στον ουραγό Αίαντα Ανθούπολης ξέσπασε με έξι γκολ ο Αστέρας Τέμενης, με τους Γιαννόπουλο και Γκιόκα να σημειώνουν από δυο, ενώ από ένα γκολ είχαν οι Παναγιώτης Κουτρουμπίνας και Βαγγελάτος.

Πετεινοί – ΑΕ Αιγίου 1-1

Έπαιξε με την …φωτιά η ΑΕ Αιγίου και …κάηκε δεχόμενη την ισοφάριση από τους Πετεινούς στο 90΄ με το γκολ του Παπαγεωργίου.
Ο Μπάσα είχε κερδίσει πέναλτι και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ στο 31΄, που τελικά δεν αποδείχτηκε αρκετό για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Αβυθος – Πανιώνιος / Αχιλλέας 3-2

Μεγάλο παιχνίδι στην Αβυθο με τους γηπεδούχους να σημειώνουν μέσα σε ένα 10λεπτο την ολική ανατροπή σε βάρος των φιλοξενούμενων, που είχαν προηγηθεί με τον Σκέμπι στο 21΄ και τον Βάλσαμο στο 69΄ 2-0.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης δόθηκε από τον αρχηγό Παπαδιονυσίου στο 77΄ όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι 1-2 που κέρδισε ο Κουμπέτσος από τον Ηλία Μποζιονέλο (χέρι).
Ακολούθησε η ισοφάριση 2-2 με την κεφαλιά του Φιλιππάτου από το κόρνερ του Λυμπέρη.

Το πανηγύρι στήθηκε για τα καλά στην Αβυθο, όταν ο Κουμπέτσος με ατομική προσπάθεια στο 86΄ σημείωνε το 3-2 στη μεγάλη νίκη της Αβύθου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr