background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σάββατο Απόλλων Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Μοιρασμένα σε αυτή την 11η αγωνιστική στον όμιλο Αιγίου τα δυο ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες της Αιγιάλειας. Πρώτος …εμφύλιος αύριο Σάββατο στο γήπεδο της Ροδιάς με τον γηπεδούχο Απόλλωνα Αιγίου να προέρχεται από δυο ήττες στις δυο τελευταίες εξόδους του και να αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Αχιλλέας Καμαρών έχει την καλή εκτός έδρας στατιστική και θα επιδιώξει να τη συνεχίσει και σε αυτό το τοπικό ντέρμπι.

Την Κυριακή μετακινείται το ενδιαφέρον της περιοχής μας στο γήπεδο Πλαστήρα. Η ΑΕ Αιγίου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τέμενης, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν πάρει ακόμα «τρίποντο» εκτός έδρας.

Ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο Σαραβαλίου, με τον πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου να έρχεται σε αντιπαράθεση με την 2η της βαθμολογίας ΑΕ Αρόης.

Ο Ηρακλής είναι το φαβορί απέναντι στους Πετεινούς.

Ενδιαφέρον περιέχει και το παιχνίδι της Ζήριας, εκεί όπου ο γηπεδούχος Φοίνικας / Ζήριας δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια την σπουδαία εκτός έδρας νίκη 4-1 σε βάρος της ΑΕ Αρόης. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, έχουν όμως τα πλεονεκτήματα οι γηπεδούχοι να το κάνουν …βατό.

Στο Σαραβάλι και στην ισχυρή έδρα της Πάτρας 2005 πηγαίνει η Αβυθος, που μας έχει εκπλήξει με τα τελευταία κατορθώματά της.

Τέλος στην Αγυιά θα αναμετρηθεί ο ουραγός και χωρίς βαθμό Αίας Πατρών με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr