background img
banner
banner

ΔΙΕΚ ΑΙΓΙΟΥ: Πήγαν για κατάρτιση και έφυγαν άπραγοι…

Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΑΙΓΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αναστάτωση επικράτησε  το μεσημέρι της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου στο ΔΙΕΚ Αιγίου όταν καταρτιζόμενοι και εκπαιδευτικοί προσήλθαν στον χώρο της οδού Ξηρολιθίων και διαπίστωσαν την αλλαγή κλειδαριών σε έντεκα αίθουσες.

Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνει η κατάρτιση, με διευθυντή και εκπαιδευτικούς (κάποιοι από τους οποίους έρχονται από άλλες πόλεις να διδάξουν), να ελπίζουν ότι το θέμα θα επιλυθεί σήμερα, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΙΕΚ Αιγίου στεγάζεται στο κτίριο του ΕΠΑΛ από την πρώτη μέρα σύστασής του, εδώ και πολλά χρόνια.

Στην ανάρτηση του ΔΙΕΚ προς τους καταρτιζόμενους, αναφέρθηκαν τα εξής: ΄΄Αναστέλλεται η λειτουργία κατάρτισης του Δημόσιου ΙΕΚ Αιγίου για σήμερα 5/12/2023. Αυθαίρετα και χωρίς καμία απόφαση της δημοτικής αρχής που είναι και η μόνη αρμόδια για την χρήση των αιθουσών σήμερα η διοίκηση του ΔΙΕΚ διαπίστωσε την αλλαγή κλειδαριών σε 11 αίθουσες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση της κατάρτισης.
Το ΔΙΕΚ Αιγίου αδυνατώντας να λειτουργήσει χωρίς τους αναγκαίους χώρους βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναστείλει την λειτουργία κατάρτισης του για σήμερα 5/12/2023.
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά τους 238 καταρτιζόμενους και τους 70 εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ Αιγίου για την κατανόηση και τη στήριξή τους. Το ΔΙΕΚ Αιγίου έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επανέλθει στην εύρυθμη λειτουργία του΄΄.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η αναστολή της λειτουργίας κατάρτισης του Δημόσιου Ιεκ Αιγίου

Σε σημερινή του ανακοίνωση το ΔΙΕΚ Αιγίου, αναφέρει: “Το Διεκ Αιγίου αδυνατώντας να λειτουργήσει χωρίς τους αναγκαίους χώρους βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναστείλει την λειτουργία κατάρτισης του και για σήμερα 6/12/2023. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά τους 238 καταρτιζόμενους και τους 70 εκπαιδευτές του Διεκ Αιγίου για την κατανόηση και τη στήριξη τους. Το Διεκ Αιγίου έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επανέλθει στην εύρυθμη λειτουργία του.”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr