background img
banner
banner

Η Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην Δυτική Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο MY WAY HOTEL & EVENTS (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16), στην Πάτρα. Την ημερίδα διοργανώνει η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  και αποτελεί μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων επιχειρηματικότητας που υλοποιεί η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της ΠΔΕ ως ΕΦΔ.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τη διαχείριση, την πορεία υλοποίησης και το κλείσιμο των έργων του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020» (ενταγμένες δράσεις, αποτελέσματα, κ.λπ.) και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ολοκληρωμένης στρατηγικής για την ανάπτυξη/ στήριξη της επιχειρηματικότητας και των τοπικών κοινωνιών όπως υλοποιείται μέσα από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020».

Θέματα που θα αναπτυχθούν μεταξύ άλλων είναι «Δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας ΕΣΠΑ 2014-2020» , «Δράσεις για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία από το Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2021-2027» και «Επιχειρηματικότητα και ψηφιακός μετασχηματισμός». Η εργασίες της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με συζήτηση μεταξύ στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης «Δυτική Ελλάδα» 2014 – 2020, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκπροσώπων εταιρειών που ωφελήθηκαν των δράσεων για την επιχειρηματικότητα και εκπροσώπων φορέων της περιοχής.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συνάντηση γνωριμίας & επαγγελματικής δικτύωσης (closing networking drink), στον ίδιο χώρο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr