background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ – ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ: Αφιερωμένο στη μνήμη του Χρήστου Λαϊνά το ημερολόγιο 2024

ΣΤΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΕΦΥΓΕ” ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

Αφιερωμένο στον Χρήστο Λαϊνά, τον άνθρωπο που μαζί με την παρέα των Αιγιωτών μαραθωνοδρόμων και πολλών άλλων φίλων του κλασικού αθλητισμού έδωσαν ξανά ζωή στον αιγιώτικο στίβο είναι το ημερολόγιο 2024 του συλλόγου στίβου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”.

Τιμώντας την μνήμη του συνεχίζουν το έργο του και ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο το υποστηρικτικό πλαίσιο που έχει ανάγκη το άθλημα του στίβου. Μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου συνοψίζεται η δράση σχεδόν 20 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, μέσα από τις επιτυχίες των αθλητών για μια ακόμη χρονιά, τη χρονιά που σύντομα αλλάζει.

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί, τις μεγαλύτερες επιτυχίες τη φετινή χρονιά τις έφεραν οι αθλήτριες του συλλόγου μας, οι οποίες τιμής ένεκεν εικονίζονται στο εξώφυλλο του ημερολογίου μας.
Μπορούμε να πούμε ότι ολόκληρο το ημερολόγιο είναι ένα ευχαριστήριο προς τους ιδρυτές, τις εκάστοτε διοικήσεις και προπονητές, αλλά κυρίως προς όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριές μας, γιατί ο σύλλογός μας χάρη στις επιτυχίες τους, παραμένει τα τελευταία χρόνια στις πρώτες 30 θέσεις μεταξύ 350 σωματείων της χώρας και συγκεκριμένα για το 2023, την 28η θέση.
Εκτός από την έκδοση του κλασικού ημερολογίου υπάρχει και η έκδοση του μεγάλου επιτραπέζιου που είναι εμπλουτισμένο με φωτογραφίες από το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ. που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Αίγιο.

Η ανάληψη για πρώτη φορά πανελλήνιας διοργάνωσης (πέρα από το μεγάλωμα διοργανώσεων όπως ο γύρος της Λίμνης Τσιβλού , τα Αιγιάλεια και κυρίως ο Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας), είναι η αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών εξωστρέφειας με στόχο η Αιγιάλεια να καταστεί αθλητικός προορισμός”, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr