background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Χωρίς νικητή η τοπική κόντρα Αβυθος – Τέμενη

ΜΟΝΟ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Εξακολουθεί προηγούμενος στη βαθμολογια ο Αστέρας Λεοντίου προσθέτοντας ακόμα τρεις βαθμούς ύστερα από το 3-0 απέναντι στην ΑΕ Αιγίου. Η νίκη της αγωνιστικής ανήκει στην ΑΕ Αρόης, που με το γρήγορο γκολ του Γιαννακόπουλου στο 3΄ επικράτησε σε βάρος του Ηρακλή, που …έπεσε από την 2η θέση.

Η Πάτρα 2005 πέτυχε ακόμα μια νίκη στην έδρα της, αυτή τη φορά 2-1σε βάρος του Απόλλωνα Αιγίου.

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καραΐνδρο που είχε χατ τρικ και όλα τα γκολ, ο Φοίνικας / Ζήρια ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ουραγού Αίαντα 3-0.

Δεν αξιοποίησε με γκολ την ανωτερότητά του ο Αχιλλέας Καμαρών, έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Μοιράστηκαν εντυπώσεις, γκολ και βαθμούς με το μεταξύ τους 1-1, Αβυθος και Αστέρας Τέμενης.

Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας ανάσανε βαθμολογικά μετά το 2-1 σε βάρος των Πετεινών.

Αβυθος – Αστέρας Τέμενης 1-1

Ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στην Αβυθο με το εύστοχο πέναλτι του Οικονομόπουλου στο 11΄, που κέρδισε ο Κουτρουμπίνας από τον Χρυσανθόπουλο.

Αντέδρασαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια και είχαν σουτ άουτ του Ευθυμίου στο 16΄ και στο 29΄ ο ίδιος αποκρούστηκε από τον Μπαλαφούτη. Στο 38΄ είχαμε την ισοφάριση 1-1 με υπέροχη κεφαλιά του Φιλιππάτου, αφού μετά το κόρνερ του Ευθυμίου κέρδισε όλο τον κόσμο στον αέρα. Καλή φάση στο φινάλε του ημιχρόνου από τον Μαυρούλια που σούταρε άουτ. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το β΄ μέρος, με την Αβυθο να ανεβάζει τις γραμμές της στα τελευταία λεπτά. Είχε κεφαλιά άουτ του Φιλιππάτου από το φάουλ του Ευθυμίου και του Πολυχρονόπουλου στο 85΄ που απέκρουσε ο Μπαλαφούτης, ύστερα από την σέντρα του Βλαχοσωτήρος.

Αβυθος: Χατζηάι, Χρ. Χριστόπουλος, Βλαχοσωτήρος, Αγγελάκης, Φιλιππόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς (90΄ Γαβαλάς), Κουμπέτσος, Ψηλός (63΄ Πολυχρονόπουλος), Ευσταθίου, Γ. Χριστόπουλος (63΄ Σκανδάμης)

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Λελούδας (79΄ Βαγγελάτος), Γκιόκα, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Μαυρούλιας (65΄ Μαρής), Νικολακόπουλος, Τάφα, Γιανόπουλος, Μανίκας, Κουτρουμπίνας (λ.τ. 28΄ Αγγελόπουλος).

Πάτρα 2005 – Απόλλων Αιγίου 2-1

Από κόρνερ δέχτηκε και τα δυο γκολ της ήττας ο Απόλλων Αιγίου, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά 1-1 με τον Λαλιώτη στο 74΄ από κόρνερ του Μετζάι.
Για την Πάτρα 2005 που έχει αγωνιστική άνοδο το 1-0 ο Σταματέλος στο 57΄ και το 2-1 ο Ρίστα στο 81΄.
Σπουδαία ευκαιρία είχε στο 17΄ ο Απόλλων να ανοίξει το σκορ με το δοκάρι του Λαλιώτη και τον Λαμπίρη στην επαναφορά να πλασάρει άουτ.
Απόλλων Αιγίου: Βουλιέρης, Θεοδωρακόπουλος, Σανδραβέλης, Κατσαρός, Χίλα, Τρακαδάς (73΄ Τσαμολιάς), Παλαιολογόπουλος, Τίτο, Λαλιώτης, Λαμπίρης, Μετζάι.

Αίας Πατρών – Φοίνικας / Ζήρια 0-3

Ήταν το φαβορί ο Φοίνικας / Ζήρια απέναντι στον ουραγό Αίαντα και με τρία γκολ του Δ. Καραΐνδρου πήρε τη νίκη. Στο 41΄ το 0-1 από σέντρα του Αναστόπουλου, στο 57΄ το 0-2 και πάλι από πάσα του Αναστόπουλου και στο 90΄ από την κάθετη πάσα του Εργκι.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος, Φραντζής (65΄ Φίλιας), Κουκίδης (46΄ Νικολακόπουλος), Ραυτόπουλος, Γλωσσίδης (75΄ Γ. Καραΐνδρος, Εργκι, Ψυχογιάννης, Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς, Χρυσανθόπουλος.

Απόλλων Εγλυκάδας – Αχιλλέας Καμαρών 0-0

Καλύτερος αλλά χωρίς ουσία ο Αχιλλέας Καμαρών, δεν μπόρεσε να προσθέσει μια ακόμα εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Αχιλλέας: Μερκούρης, Μούκας, Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Μπούρδος (76΄ Παπασπυρόπουλος), Πέτσι, Ραμαντάνης, Κανάγιας (λ.τ. 66΄ Λουράκης), Καρέλας (λ.τ. 38΄ Τσαμτσούρης), Βαφειάδης

Αστέρας Λεοντίου – ΑΕ Αιγίου 3-0

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τον πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου η ΑΕ Αιγίου. Οι γηπεδούχοι είχαν το γκολ του Μπάλα στο 22΄ και του Κορκόντζιλα στο 46΄, έχοντας και ένα χαμένο πέναλτι από τον Στασινόπουλο (δοκάρι).
Με τον Μπάλα να σκοράρει και στο β΄ ημίχρονο (66΄) διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr