background img
banner
banner

Για επέμβαση στο Ωνάσειο ο φίλαθλος της Αιγείρας /Ακράτας

Η νίκη της Αιγείρας / Ακράτας στο ντέρμπι με τον Κεραυνό είχε δυσάρεστο φινάλε, αφού με την αποχώρηση των φιλάθλων συνέβη λιποθυμικό καρδιακό επεισόδιο στον 70χρονο φίλαθλο των γηπεδούχων Κώστα Ζωγράφο.

Ο άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τελικά για επέμβαση στο Ωνάσειο.

Σχετικά η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας αναφερόμενη στο περιστατικό ευχαρίστησε τον Πατρινό φίλαθλο και πρώην ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πάτρας Ανδρέα Πογιάτζη (φωτο) για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στην επαναφορά του Κώστα Ζωγράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρέπει να αναφερθούμε σε ένα περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Ακράτας. Φίλαθλος της ομάδας μας υπέστη λιποθυμικό καρδιακό επεισόδιο καθώς αποχωρούσε από τις κερκίδες. Δέχθηκε όμως τις Α΄βοήθειες από φίλαθλο της ομάδας του Αγίου Βασιλείου Ανδρέας Πογιάτζης που όπως φάνηκε ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο υπεύθυνος Α΄ Βοηθειών και φροντιστής της Αθλητικής Ένωσης Αιγείρας-Ακράτας Λάμπρος Στρουσόπουλος να κάνει χρήση του απινιδωτή του γηπέδου. Η χρήση του σε συνδυασμό με ΚΑΡΠΑ ήταν επιτυχής και ο φίλαθλος επανήλθε. Με την άμεση επέμβαση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ αλλά και του ιατρικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Ακράτας, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Ρίο όπου νοσηλεύεται.

Οι ευχές όλων μας για καλή ανάρρωση είναι δεδομένες.

Είναι από τις στιγμές που αντιλαμβάνονται όλοι πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας, γιατί η αξία μιας ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr