background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Χωρίς άλλη μεταγραφή ο Παναιγιάλειος

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Έληξε ο χρόνος για τις μεταγραφές του Γενάρη. Οι τελευταίες επαφές που είχαν γίνει από τον Παναιγιάλειο δεν ευοδώθηκαν, οπότε θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν με το υπάρχον έμψυχο υλικό. Ο προπονητής Νίκος Μανούρας εμπιστεύεται όλους τους μελανόλευκους που έχει στη διάθεσή του κι αν γινόταν κάποια τελευταία προσθήκη θα ήταν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Συνεχίζει τις επιτυχίες στην Αβυθο

Δεν είχε χτίσει στο παρελθόν ανάλογο σερί νικών στην έδρα του ο Παναιγιάλειος και ύστερα από το 2-0 σε βάρος της ΑΕ Μυκόνου, διευρύνει το σερί του με 10 νίκες σε έντεκα παιχνίδια.
Μία και μοναδική απώλεια ήταν η εντός έδρας ήττα 0-1 από την Θύελλα Ραφήνας, παιχνίδι στο οποίο ο προπονητής Νίκος Μανούρας ήταν τιμωρημένος και παρακολουθούσε τις εξελίξεις από την κερκίδα.

Χωρίς υπομονή κάποιοι φίλαθλοι

Καιρό είχαμε να δούμε τόσες επιτυχίες με τον Παναιγιάλειο και τέτοια υπέροχα γκολ που στολίζουν με ωραία κοσμητικά επίθετα τους «δράστες». Μετά την …γκολάρα του Μακρή απέναντι στην Ερμιονίδα, ακολούθησε αυτή του Τσίπρα κόντρα στην Μύκονο. Γκολ βγαλμένα από μεγάλες κατηγορίες που υπογραμμίζουν την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Νίκου Μανούρα. Δυστυχώς όμως για τον προπονητή του Παναιγιάλειου, υπάρχει μια μικρή μερίδα φιλάθλων που δείχνουν ανυπόμονοι, αχάριστοι και επιθετικοί στο πρόσωπό του. Σχεδόν από το ξεκίνημα του αγώνα τους ακούμε να καταφέρονται εναντίον του. Το γεγονός μειώνει την αξία του ιστορικού σωματείου, υποβαθμίζει την ποιότητα της κερκίδας, χαλάει την ψυχολογία της ομάδας και της τεχνικής ηγεσίας.

Χωρίς Τσίπρα στην Κω

Ο Ανδρέας Τσίπρας είδε την κίτρινη κάρτα του Λάκωνα διαιτητή Βαρτσάκη και δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα, θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι που είναι στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου.
Ο Τσίπρας είχε ήδη 4 κίτρινες από τα παιχνίδια του με τον ΑΟ Υπάτου και με τις δυο που αντίκρισε με τις συμμετοχές του στον Παναιγιάλειο συμπλήρωσε έξι και θα απουσιάσει την επόμενη αγωνιστική.

Μόνη η Κόρινθος στο «ρετιρέ» εναλλαγές στις πρώτες θέσεις

Κρατάει γερά στην κορυφή η Κόρινθος που βρήκε σε άσχημο …φεγγάρι τον Πανελευσινιακό για να του …σερβίρει 4 γκολ, ενώ παραμένει και την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της για να υποδεχτεί την ΑΕΡ Αφάντου.

Κερδισμένοι επίσης της 20ης αγωνιστικής ήσαν ο Παναιγιάλειος, ο Παναργειακός που υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα τον Αστέρα Βάρης και η Ρόδος που πήρε διπλό από την ουραγό ΑΕΜ στο Μεσολόγγι.

Άφησε μόνη της στην πρώτη θέση την Κόρινθο η Θύελλα Ραφήνας ύστερα από την ισοπαλία της στην Ρόδο απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου.

Χωρίς νίκη σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια η Ελλάς Σύρου, έχασε πέντε πολύτιμους βαθμούς και βρέθηκε στο -5 από τον Παναιγιάλειο με τον οποίο …συγκατοικούσε.

Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η Μαρκό, έχει παιχνίδι λιγότερο στη Μύκονο αύριο Τετάρτη και κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη κινδύνου.

Ιάλυσος και ΠΑΟ Βάρδας με νίκες απέναντι σε Ελλάς Σύρου και Εράνη αντίστοιχα παρέμειναν πάνω στην γραμμή που χωρίζει το γκρουπ του υποβιβασμού.

Η ισοπαλία 2-2 που πήρε ο Βύζας εκτός έδρας από την Μαρκό μαζί με τη νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική 1-0 τον Ιάλυσο, του δίνουν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr