background img
banner
banner

Παρουσία Ανδρουλάκη η πίτα της παράταξης “Νέα Δυτική Ελλάδα

Παρουσία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Nίκου Ανδρουλάκη και στελεχών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της περιφερειακής παράταξης Νέα Δυτική Ελλάδα του Σπύρου Σκιαδαρέση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αστήρ».

Ο κ. Ανδρουλάκης στον χαιρετισμό του εξήρε τον αγώνα που έδωσαν τα μέλη της παράταξης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ανέλαβαν ευθύνη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, με περιορισμένους πόρους αλλά με μεγάλη ψυχή, να φέρουν αποτελέσματα και να βάζουν ξανά την παράταξή μας στην τροχιά του πολιτικού πρωταγωνιστή.

Γνωρίζω καλά τις δυσκολίες, τα εμπόδια αλλά γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει να πετυχαίνεις μικρές σημαντικές νίκες για σένα και την πατρίδα σου». Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως «ξέρω πολύ καλά γιατί είμαι γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ, τι σημαίνει περιφρόνηση απέναντι σε αυτήν την παράταξη. Γνωρίζαμε όλοι μας τι σημαίνει να σε θεωρούν ξεγραμμένο, ότι έκλεισε η εποχή σου, ότι αποτελείς παρελθόν και ότι σε λίγο το ΠΑΣΟΚ θα καταγράφεται μόνο στα βιβλία της πολιτικής ιστορίας της χώρας. Και μέσα σε λίγους μήνες με πίστη, προσπάθεια και ανανέωση, με ενότητα, το ΠΑΣΟΚ που ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας ήθελαν να συνθλίψουν στις διπλές εκλογές να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και νικηφόρα παράταξη στους μεγάλους δήμους της πατρίδας μας». Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβερνητική πολιτική λέγοντας πως η χώρα μας δεν έχει σήμερα κοινωνική δικαιοσύνη, εξαπέλυσε βολές για την ακρίβεια στα τρόφιμα, για τα έσοδα των τραπεζών τα δύο τελευταία χρόνια κ.ά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr