background img
banner
banner

Πρόβα και άριστος συντονισμός!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ

Ο άριστος συντονισμός και η σωστή προετοιμασία των εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας 1821, αποτελούν προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, τρεις μέρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε αυτοψία και προγραμματισμός στα σημεία που θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων φορέων.

Ο τελετάρχης του δήμου Αιγιαλείας και κοινοτικός σύμβουλος Αιγίου Σωκράτης Μαυρίδης ανέλαβε να συντονίσει τη δράση με την αντιδήμαρχο Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Μαρία Αγγελοπούλου να δίνει το στίγμα των εκδηλώσεων στους συμμετέχοντες. Παρών ήταν ο τελετάρχης εκ μέρους του Ελληνικού Στρατού, Γιώργος Παναγιωτόπουλος από την Πάτρα, ενώ τελικά στην παρέλαση της Παρασκευής που θα λάβει χώρα στην οδό Μητροπόλεως, θα συμμετάσχει ένα στρατιωτικό άγημα, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό. Παρόντες ήταν ακόμη οι εκπρόσωποι των φιλαρμονικών που θα λάβουν μέρος, ενώ προκαθορίστηκαν και τα σημεία που θα σταθούν την ημέρα της γιορτής. Ακόμη συμμετείχαν εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων και αρμόδιοι υπάλληλοι του δήμου.

Από την όλη προετοιμασία και τον συντονισμό, είναι εμφανές πως οι διοργανωτές δεν επιθυμούν να αφήσουν το… παραμικρό στην τύχη, αντιθέτως μάλιστα σκοπεύουν φέτος οι εορτασμοί να είναι ακόμη καλύτεροι, όπως αρμόζει την ιστορικότητα των ημερών.

Ακύρωσε ο Ν. Δένδιας, περιμένουν απάντηση από Κασσελάκη

Ως προς τα πρόσωπα που θα παρευρεθούν, όπως φαίνεται, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εκ μέρους της κυβέρνησης τελικώς δεν κατέστη εφικτό να παραστεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, εκπρόσωπος θα είναι η Αχαιή υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Την Τρίτη πάντως ήταν έντονη η φημολογία ότι πρόκειται να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς έχει εκφραστεί επιθυμία από μέρους του, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις του. Το εάν θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα γίνει γνωστό πιθανότατα σήμερα Τετάρτη. Το βέβαιο είναι ότι θα παραστούν, όπως έχουν κάνει γνωστό στον δήμο Αιγιαλείας, δύο άλλοι αρχηγοί κομμάτων. Πρόκειται για τον Βασίλη Στίγκα πρόεδρο των Σπαρτιατών και τον Δημήτρη Νατσιό, πρόεδρο του κόμματος Νίκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr