background img
banner
banner

Την Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου

ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΓΑΛΙΑΤΣΟ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΝΗΣ ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ

Η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου με τη νέα του σύσταση, υπό την προεδρία του Φάνη Ραμπαβίλα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, στις 3.00 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου. Εν τω μεταξύ, με απόφασή του, ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας όρισε ως αντιπρόεδρο τον Άγγελο Γαλιάτσο, ο οποίος θα αναπληρώνει τον πρόεδρο όταν αυτός θα απουσιάζει ή κωλύεται.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου είναι: Ελευθερία Μαρνέλη, Μαρία Μπακρόζη, Παναγιώτα Χριστοπούλου, Ευανθία Μέγαρη, Σωκράτης Μαυρίδης, Διονύσης Λουκόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Ιωάννης Σταθακόπουλος και Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

Στην ημερήσια διάταξη για την αυριανή συνεδρίαση περιλαμβάνονται επτά θέματα. Αυτά είναι: 1. Λήψη απόφασης για την ανάπτυξη του δικτύου πρόσβασης νέας γενιάς FTTH στο Αίγιο από τον όμιλο του Ο.Τ.Ε. 2. Τροποποίηση σχεδίου πόλεως στα Ο.Τ. 655 & 651 της επέκτασης Σχεδίου Πόλης Νικολάου Πλαστήρα. 3. «Ονοματοδοσία ανώνυμης οδού – παρόδου επί της οδού  Αναπαύσεως 11, στο Αίγιο ». 4. Γνωμοδότηση περί μετακίνησης κάδων επί της οδού Κωστή Παλαμά 12, στο Αίγιο. 5. Γνωμοδότηση περί μετακίνησης κάδων επί της οδού Καλλιπόλεως 37, στο Αίγιο. 6. Επέκταση δημοτικού φωτισμού στην οδό Αθηνάς στον οικισμό Αγίου Αθανασίου, στο Αίγιο. 7. Χορήγηση άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2024.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr