background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ξέφυγε και πάλι ο Αστέρας Λεοντίου

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ

Τα συν – πλην στις πρώτες θέσεις έχουν βολέψει και πάλι τον Αστέρα Λεοντίου. Κι αυτό γιατί η ΑΕ Αρόης νίκησε τον Ηρακλή 1-0, γιατί την προπερασμένη αγωνιστική ο Φοίνικας / Ζήρια είχε χάσει στην έδρα του από την Πάτρα 2005, γιατί ο Απόλλων Αιγίου έχασε την Κυριακή από την Πάτρα 2005 και γιατί ο Αχιλλέας Καμαρών μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τέμενης, έμεινε στο 0-0 και με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Λείπουν τα νικηφόρα σερί

Οι αμφίρροπες συναντήσεις, αλλά και οι αρκετές εκπλήξεις που δεν λείπουν από το πρόγραμμα, δεν επιτρέπουν στα σωματεία του ομίλου σε μια σειρά επιτυχημένων αγώνων και είναι αυτός ο σημαντικότερος λόγος που εναλλάσσονται οι θέσεις στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Ποιος θα κάνει τη διαφορά;

Τα ντέρμπι που ακολουθούν στην ερχόμενη 15η αγωνιστική δεν θα αφήσουν για μια ακόμα φορά ήσυχα τα πράγματα στους πρωτοπόρους.
Έχουμε τον Ηρακλή να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου, τον Αχιλλέα να παίζει στις Καμάρες με την ΑΕ Αρόης, τον Φοίνικα / Ζήρια να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Αιγίου και φυσικά το ανακάτεμα στον βαθμολογικό πίνακα θα έχει και πάλι την τιμητική του.

Θα παίξουν ενισχυτικό ρόλο οι μεταγραφές;

Ηρακλής Πατρών και Φοίνικας / Ζήρια φαίνεται να έχουν κινηθεί περισσότερο από τα υπόλοιπα σωματεία στο μεταγραφικό παζάρι. Μέχρι τώρα όμως δεν έχουν καταφέρει να κάνουν την διαφορά μετά την ενίσχυσή τους. Φυσικά χρειάζεται και ένα περιθώριο χρόνου για να αποδώσει αγωνιστικά το σύνολο με το «δέσιμο» των προσθηκών στο υπάρχον ρόστερ. Και μετά; Θα μπορέσει κάποιο σωματείο να διαγράψει ένα σερί επιτυχιών και να ξεχωρίσει;


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr