background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα εργατοτεχνίτες και υπάλληλοι του δήμου

ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Οι εργατοτεχνίτες, υπάλληλοι του δήμου, εργαζόμενοι στην καθαριότητα, εκτός από τον καθημερινό αγώνα παροχής πολύτιμων υπηρεσιών προς τον πολίτη, απέδειξαν ότι ξέρουν και να μοιράζονται όμορφες στιγμές.

Κάτι τέτοιο έγινε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου, στον όμορφο χώρο του «Έσπερου» στο Πανόραμα. Το «παρών» στη συνεστίαση έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΟΠ-ΟΤΑ Μάρκος Δαρδαμάνης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου Παναγιώτης Γεωργόπουλος και Παναγιώτης Καυκάς, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Χριστόπουλος και Ποιότητας Ζωής Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Βάσω Ψυχράμη, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας Σπύρος Προσελέντης, η νομική σύμβουλος του Σωματείου Μαρία Μπιρπανάγου κ.ά.

Καθημερινή «μάχη» υπό αντίξοες συνθήκες

Η βραδιά, εκτός από την κοπή της πίτας, περιελάμβανε φαγητό, μουσική και πολύ χορό ως τις πρώτες πρωινές ώρες! Η πρόεδρος του Σωματείου Μαρία Κοντεσοπούλου, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλουν οι εναπομείναντες συνάδελφοί της καθημερινά στην υπηρεσία του πολίτη. Όπως τόνισε, ΄΄οι εργαζόμενοι του δήμου, οι εργατοτεχνίτες, οι άνθρωποι της καθαριότητας, δίνουν καθημερινά «μάχη» υπό αντίξοες συνθήκες. Δυστυχώς, έχουμε μείνει με το μισό προσωπικό και είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν προσλήψεις. Η Υπηρεσία Πρασίνου έχει μόνο 9 εργαζόμενους, η Τεχνική Υπηρεσία 9 και η Καθαριότητα αμφιβάλω αν έχει 80 άτομα για όλη την Αιγιάλεια και σε κάθε τομέα της, εκ των οποίων οι 50 ενεργοί΄΄. Ευχήθηκε τέλος υγεία και εργασιακή ηρεμία.

Οι αντιδήμαρχοι «μοίρασαν» ρεπό στους τυχερούς

Ενότητα ευχήθηκε ο κ. Δαρδαμάνης τονίζοντας πως εργαζόμενους δεν υπάρχει δήμος, ενώ ο κ. Προσελέντης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας για την αποτελεσματικότητά τους στην καθαριότητα του δήμου. Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε για τον καθημερινό αγώνα των εργαζόμενων του δήμου, η κ. Μπιρπανάγου. Θερμές ευχές και ευχαριστίες εξέφρασαν οι αντιδήμαρχοι αποδίδοντας τα εύσημα στους εργαζόμενους για την καθημερινή προσπάθειά τους. Επίσης… μοίρασαν ρεπό στους τυχερούς της βραδιάς! Συγκεκριμένα, η τυχερή του φλουριού Όλγα Παναγοπούλου κέρδισε ένα ρολόι, προσφορά του Σωματείου καθώς και άλλοι τρεις τυχεροί έλαβαν ρεπό, ως δώρο των αντιδημάρχων! Δώρα κληρώθηκαν επίσης και σε λαχειοφόρο αγορά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr