background img
banner
banner

Έσπασαν τον κλοιό της Αστυνομίας και βγήκαν στην Εθνική Οδό… | ΦΩΤΟ

ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 6.00μ.μ.

«Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε», «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα», «τώρα με τα πόδια μετά με τα τρακτέρ αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ». Με πρωτοφανές σθένος και βροντοφωνάζοντας τα τρία συνθήματα, οι αγρότες της Αιγιάλειας, συντονισμένοι από τον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», έσπασαν την αντίσταση των αστυνομικών και ανέβηκαν με τα πόδια στην εθνική οδό, καταλαμβάνοντας το οδόστρωμα.

Η απόφαση ελήφθη όταν στις 6.00 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο μόνιμο πλέον καθημερινό ραντεβού στο μπλόκο του Σελινούντα και, όπως ανέφερε στο Protionline.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου Γιάννης Μποδιώτης, ΄΄έγινε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης που αποφασίσαμε στη Νίκαια της Λάρισας, μία ημέρα πριν΄΄. Παράλληλα, σημείωσε: ΄΄Συνεχίζουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις. Συγκεντρωνόμαστε κάθε μέρα στις 6.00 το απόγευμα στη γέφυρα Σελινούντα και καθορίζουμε τη δράση μας που κάθε μέρα θα είναι διαφορετική. Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στο ξεκλήρισμα΄΄.

Να σημειωθεί ότι το μπλόκο των αγροτών στη Ν.Ε.Ο. διήρκεσε περίπου για 20 λεπτά της ώρας, ωστόσο δεν αποκλείουν η επόμενη «εξόρμηση» να είναι ακόμη μεγαλύτερη…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr