background img
banner
banner

Ο Σύνδεσμος διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ Θ. ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η στην «Αγορά Αργύρη» στην Πάτρα. Τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος παρέλαβε πλακέτα από τον Αιγιώτη πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Κώστα Δημόπουλο και ο διευθύνων σύμβουλος της AFFIDEA Θόδωρος Καρούτζος, μεγάλος χορηγός του Αστέρα Τέμενης, για τη μεγάλη στήριξή του στον χώρο. Την πλακέτα εκ μέρους του παρέλαβε η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Οργανισμού Σταυρούλα Σηφάκη από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλη. Παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Χρηστίδης, εκπρόσωποι σωματείων και από τη δημοτική αρχή, εκτός του δημάρχου, ο σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Χρήστος Τσερεντζούλιας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Μπούσιας στην ομιλία του τόνισε: «Η καμπή που περάσαμε είχε δυο πυλώνες. Ο πρώτος ήταν το αγωνιστικό και ο δεύτερος και σημαντικότερος ήταν ότι μάθαμε να μη λειτουργούμε σαν ομάδα, χωρίς σεβασμό στους θεσμούς, στους συναδέλφους και στις ομάδες. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει θα λύνεται μέσα στο σπίτι μας, μέσα στον Σύνδεσμό μας. Μακριά από το σπίτι μας είμαστε εκτεθειμένοι. Ο Σύνδεσμός μας αποτελείται από εξαιρετικά άτομα, με ηθική, αρχές, μόρφωση, αλλά και ικανότητες. Τα τελευταία χρόνια έγινε μια μεγάλη ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του Συνδέσμου μας. Είναι μια πρόκληση το να ξανακάνουμε τον Σύνδεσμό μας όπως ήταν, τον δυναμικότερο και δυνατότερο στην Ελλάδα.

Η ΕΣΚΑ-Η είναι δίπλα μας και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας και να διορθωθούν κάποιες αδικίες. Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» ανήκει στα σωματεία της Ένωσης. Τους ζητήσαμε πίστωση χρόνου για να ενταχθούν όλοι οι διαιτητές ομαλά και να φτάσουν στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλουμε. Κανένα σωματείο δε μίλησε για εσκεμμένο λάθος. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι διαιτητές από τον Σύνδεσμό μας στην Α1 και στις εθνικές κατηγορίες”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr