background img
banner
banner

Πίτα… νίκης με μηνύματα για τις ευρωεκλογές

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗ

Πανηγυρικό χαρακτήρα, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, είχε η πολυπληθής εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας, που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Τέλης». Ήταν άλλωστε η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές, ενώ αποτέλεσε προάγγελο των ευρωεκλογών του προσεχούς Ιουνίου. Η βραδιά περιελάμβανε και μία έκπληξη. Εκτός από τον προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Παύλο Μαρινάκη, παρέστη και ο Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Στυλιανός Κονταδάκης. Επίσης, παρούσα ήταν και η Αχαιή υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, υποδέχθηκε η αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, σημειώνοντας: ΄΄Με την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας μας, ταυτόχρονα ανανεώνουμε δεσμεύσεις για νέους αγώνες. Έχουμε θέσει στόχους για την άμεση και αποτελεσματική ετοιμότητά μας και έχουμε καταφέρει την προώθηση των ιδεολογικών αρχών αλλά και των θέσεων του κόμματός μας΄΄.

Την πίτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας π. Χρήστος Τσάκαλος. Επίσης, στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν οι πολιτευτές της Ν.Δ., κ. Τσώκος, Καραφωτιά, Γιαννιά, Σπηλιόπουλος, Τσιγκρής, Παυλοπούλου και ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού παρά τω πρωθυπουργό Βασίλης Κατσαρός. Εκ μέρους του Περιφερειάρχη, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και οι αντιπεριφερειάρχες Γ. Ντάτσικα, Αν. Φίλιας και Αν. Μαστοράκου. Ακόμη, ο διευθυντής της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Δημήτρης Κατσαρός, ο ΥΠΕάρχης Γιάννης Καρβέλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Φραγκονικολόπουλος, Καραΐσκος, Χριστόπουλος και Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος της κοινότητας Αιγίου Φάνης Ραμπαβίλας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Θανάσης Γεωργάκης, ο πρώην δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Διακοπτού Τάκης Βασιλείου κ.α.

Β. Σταθακάρος: «Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι η επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας της κυβέρνησης»

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη θετική και άμεση ανταπόκρισή τους να βρεθούν στην όμορφη εκδήλωση. “Καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση όλους τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωσή μας τιμά με την παρουσία του ένα από τα υψηλότερα στελέχη της μεγάλης παράταξής μας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού. Η Νέα Δημοκρατία χαράσσει βήματα σταθερά και υπεύθυνα προς τη νέα εποχή και αποτελούμε ως κόμμα τη μοναδική ρεαλιστική λύση για την Ελλάδα. Ως πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που έχουμε κοντά μας τον κ. Μαρινάκη, τον εγγονό του αείμνηστου Παύλου Μαρινάκη που είχα την τιμή να συνεργαστώ και να δουλέψω μαζί του σε δύσκολες εποχές για την Αχαΐα και ολόκληρη την χώρα” ανέφερε ο κ. Σταθακάρος. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποστήριξη και την παρουσία του, αναφέροντας ότι ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι η απόλυτη ανταμοιβή για την επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας της κυβέρνησης να φέρει το κράτος σε μία υγιή και σταθερή λειτουργία, με εξέλιξη και νέους στόχους.

Α. Κουνάβης: «Η πρώτη τετραετία ήταν ο θεμέλιος λίθος, η δεύτερη εξασφαλίζει για την ευημερία και την ασφάλεια»

“Ευχαριστώ έναν -έναν ξεχωριστά, για τους μεγάλους αγώνες που δώσαμε και τις μεγάλες νίκες που πετύχαμε ως παράταξη και ως κυβέρνηση, με συσπείρωση και υπευθυνότητα. Η Ν.Δ. είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στον νομό Αχαΐας μετά από μισό αιώνα και έτσι πραγματοποιήσαμε κάτι που είχαμε αρχικά υποσχεθεί, αυτά που είχαμε δεσμευτεί όταν είχαμε αναλάβει τα ηνία της οργάνωσης, ότι αυτή η παράταξη θα κυριαρχήσει θα μεγαλουργήσει”, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης. Αμέσως μετά, σημείωσε ότι η πρώτη τετραετία της κυβέρνησης ήταν ο θεμέλιος λίθος της σημερινής πολιτικής του κόμματος, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη της Οργάνωσης για τη συνεχή παρουσία τους ώστε η Νέα Δημοκρατία να γίνεται όλο και πιο δυνατή, όλο και πιο μεγάλη. Ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός δεν… φοβήθηκε να δώσει τα “κλειδιά” της παράταξης και να εμπιστευτεί έναν νέο άνθρωπο, τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος ερχόμενος με δυνατές συγκυρίες και τεράστιες ευθύνες, με κοινωνικές αντιξοότητες και μεγάλα οικονομικά προβλήματα, έχει ανταπεξέλθει με παροιμιώδη τρόπο και απολύτως υπεύθυνα.

Χρ. Αλεξοπούλου: «Η κυβέρνηση είναι “ακτίνα φωτός” της ελπίδας που έχουμε όλοι οι πολίτες»

Η κ. Αλεξοπούλου, στον χαιρετισμό της, ανέφερε: ΄΄Θέλω να υπενθυμίσω την συμπεριφορά του πρωθυπουργού όταν επισκέφτηκε την περιοχή σε ένα μεγαλόπνοο έργο, ένα έργο που σήμερα για το υπουργείο υποδομών και τον κ. Σταϊκούρα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, ο δρόμος που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δίδεται στην κυκλοφορία, ο οποίος είπε ότι ο νόμος Αχαΐας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πυλώνες της σύγχρονης εποχής αλλά και της πολιτικής της κυβέρνησης. Για τη Δυτική Ελλάδα, κάθε μέρα είναι μία ηλιόλουστη ημέρα ακόμα και όταν έχει χιόνι, γιατί η κυβέρνηση αυτή είναι “ακτίνα φωτός” της ελπίδας που έχουμε όλοι οι πολίτες. Δεν είναι τίποτα τυχαίο, ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει στον νομό την επιτέλους αξία που έπρεπε να δίνεται τόσα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει. Έργα, όχι λόγια. Η καθημερινότητα των πολιτών καλυτερεύει όλο και πιο πολύ και το υπουργείο βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη. Στον τομέα των μεταφορών που μου εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ο κόσμος με εμπιστεύτηκε με την ψήφο του και τους ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως από τα βάθη της καρδιάς μου΄΄.

«Βρισκόμαστε σε μία τροχιά ανάπτυξης, υπάρχουν νέες υποδομές και καινούριες προοπτικές» ανέφερε ο Στ. Κονταδάκης

Ο κ. Κονταδάκης διευκρίνισε ότι εκτάκτως βρέθηκε στην εκδήλωση, καθώς παραβρέθηκε στην παράδοση του νέου δρόμου, λέγοντας μάλιστα ότι δεν είναι το μόνο έργο που το τελευταίο διάστημα εγκαινιάζεται, καθώς η κυβέρνηση δείχνει καθημερινά το ουσιαστικό της έργο σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής. “Βρισκόμαστε σε μία τροχιά ανάπτυξης, υπάρχουν νέες υποδομές και καινούριες προοπτικές. Κατά την επιστροφή μου στην Αθήνα δεν μου πήγε η… καρδιά απλά να φύγω, και έτσι θέλησα να περάσω και να βρεθώ σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, για αυτό και είμαι εδώ απόψε. Τιμώ όλους τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης της παράταξης και το κάθε μέλος της τοπικής οργάνωσης ξεχωριστά για το ήθος και την συμβολή του, αλλά πρωτίστως τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο για το ήθος του και το μεγάλο πάθος που δείχνει καθημερινά για αυτή την παράταξη” τόνισε.

Β. Παναγόπουλος: «Ο πρωθυπουργός εμπιστεύεται τη νέα γενιά»

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Βασίλης Παναγόπουλος χαρακτήρισε την Αιγιάλεια ως «προπύργιο της ΝΔ» και συνεχάρη τον Βασίλη Σταθακάρο για τη μεγαλειώδη εκδήλωση. ΄΄Είναι αλήθεια πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας σύγχρονος και μοντέρνος πρωθυπουργός, αυτό το αποδεικνύει στην πράξη δείχνοντας εμπιστοσύνη στη νέα γενιά. Τρανό παράδειγμα ο σημερινός καλεσμένος Παύλος Μαρινάκης που μας ενέπνευσε να μπούμε μέσα στην κοινωνία και να προσφέρουμε εθελοντικές δράσεις ώστε να κάνουμε πράξη όσα πρεσβεύει η ΝΔ΄΄, είπε μεταξύ άλλων.

Π. Μαρινάκης: «Η Ελλάδα οχυρώθηκε, ψήλωσε οικονομικά και εθνικά»

Ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια περιελάμβανε στην αρχή της, η ομιλία του κ. Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε με ιδιαιτέρως επαινετικά λόγια για το έργο της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας, δεδομένου ότι, όπως είπε, επί των ημερών τους κατορθώθηκε κάτι για πρώτη φορά: Να βαφτεί όλη η Αχαΐα γαλάζια. Όπως είπε, ΄΄αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και σε αυτό συνέβαλε η πολύ καλή δουλειά των δύο επιτροπών΄΄. Ειδικά δε για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, είπε πως εκπέμπει υγεία και ακτινοβολία, διαβεβαιώνοντας άπαντες πως μαζί θα τρέξουν στους επόμενους αγώνες. Συνεχάρη ακόμη τους παριστάμενους πολιτευτές του κόμματος, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο της κυβέρνησης την πρώτη τετραετία, την οποία την χαρακτήρισε ως την περίοδο των μεγάλων δυσκολιών. Αναφέρθηκε στην υγειονομική κρίση, τα νέα οικονομικά δεδομένα που επέφερε, τη μεγαλύτερη πληθωριστική κρίση που προκάλεσε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς και τη μεταναστευτική κρίση. Παρατήρησε ωστόσο πως παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα ψήλωσε οικονομικά και εθνικά. ΄΄Ήμασταν πρώτο θέμα στην Ευρώπη για το έλλειμμα και το χρέος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα, με αποτέλεσμα από ουραγοί να γίνουμε πρωταγωνιστές. Ενισχυθήκαμε διπλωματικά και σε πολλά θέματα η Ευρώπη ακολούθησε την πολιτική της Ελλάδας΄΄, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος δώρισε στον επίσημο προσκεκλημένο Παύλο Μαρινάκη μια εικόνα της Παναγίας Τρυπητής.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr