background img
banner
banner

Ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Οικονομικό Επιμελητήριο Β/Δ Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας διοργανώνουν, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 16:30, στο ξενοδοχείο «MYWAY» (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16 – Πάτρα) ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας».

Σκοπός της είναι η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος ψηφιακής κάρτας εργασίας και απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοροτεχνικούς – λογιστές. Θα παρουσιαστούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες: •Διαδικασία διενέργειας ελέγχων σε επιχειρήσεις που εφαρμόζουν το σύστημα ψηφιακής κάρτας εργασίας• Οι πρώτες εμπειρίες της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας από την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας. • Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τον μηχανισμό της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

Εισηγητές: Γεώργιος Τζιλιβάκης- Διοικητής, Χαράλαμπος Βούρτσης- Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχων, Ελένη Παπανικολάου – Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Τσατσούλης – Ειδικός Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr