background img
banner
banner

Η επιτυχία των εκδηλώσεων οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Σωκράτη Μαυρίδη

Ο ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ «ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σημαντική συμβολή στην επιτυχία τελετών και εκδηλώσεων του δήμου έχει ο τελετάρχης της πόλης Σωκράτης Μαυρίδης που γνωρίζει πώς να ρυθμίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε, όχι μόνο να… κυλούν όλα ρολόι, αλλά και να ανεβαίνει το prestige των εκδηλώσεων. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 που έλαβε χώρα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Ο κ. Μαυρίδης έχει διαφορετικά καθήκοντα από αυτά της αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Μαρίας Αγγελοπούλου, ωστόσο και οι δύο συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση της παρέλασης, που παρουσίασε αρκετές ιδιαιτερότητες λόγω της αλλαγής τοποθεσίας. Εν τέλει, το αποτέλεσμα ήταν άψογο και οι εκατοντάδες πολίτες που παρακολούθησαν την παρέλαση, το επιβεβαίωσαν.

Η επιλογή του κ. Μαυρίδη για τη θέση του τελετάρχη, από τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο τον περασμένο Νοέμβριο, μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο για δεύτερη συνεχή φορά εκλεγμένος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, είχε δώσει δείγματα γραφής και από τη θητεία του ως τελετάρχης της πόλης του Αιγίου, από το 2006 ως το 2010 επί δημαρχίας Απόστολου Καραφωτιά. Όμως και στην καθημερινότητά του τον χαρακτηρίζουν η καλαισθησία, η ευγένεια και η φιλική συμπεριφορά προς όλους.

Με την παρουσία, την πληθωρικότητα και το χαμόγελό του καταφέρνει να «κερδίζει» τους πάντες, ενώ όπου χρειάζεται εκπροσωπεί επάξια τον δήμο Αιγιαλείας, παρακολουθώντας εκδηλώσεις και εκτός περιοχής. Και βέβαια, δεν πρέπει να λησμονείται η δραστηριοποίησή του στο τοπικό εμπόριο και η συμμετοχή του για δεκαέξι χρόνια στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, έχοντας διατελέσει μέλος του Δ.Σ., αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας, αντιμετωπίζοντας ακόμη και τα προβλήματα με θετική διάθεση.

Ο Σωκράτης Μαυρίδης με την κοσμικότητά του, ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονο μοντέλο του δήμου Αιγιαλείας και αποτελεί «δυνατό χαρτί» για την εικόνα και την εξωστρέφειά του…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr